خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیر بادام سبب تقویت استخوان ها می شود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 02 اردیبهشت 1402 - 15:06
هیچ کلسترول یا چربی اشباع شده‌ای در شیر بادام وجود ندارد.
شير،بادام،كلسيم،پروتئين

شیر بادام یک نوشیدنی مغذی و کم کالری است که از قدیم بسیار محبوب بوده است.
شیر بادام از ترکیب بادام آسیاب شده و آب به دست می‌آید که در پایان باید آن را از صافی رد کرد.
ظاهر نهایی این ترکیب شبیه به شیر، ولی با طعمی آجیلی و مطبوع است.
این نوشیدنی خوشمزه سرشار از مواد مغذی مانند کلسیم، ریبوفلاوین، ویتامین E و ویتامین D است.
این نکته را به خاطر داشته باشید که شیر، پروتئین یا کلسیم کافی را به عنوان یک جایگزین کامل فراهم نمی‌کند بنابراین حتما این دو مورد را از سایر منابع غذایی تامین کنید.
یک فنجان شیربادام شامل تنها یک گرم پروتئین و دو میلی‌گرم کلسیم است که همین مقدار شیر گاو ۸ گرم پروتئین و ۳۰۰ میلی‌گرم کلسیم دارد.
همواره برچسب روی شیر بادام را مطالعه کرده و شیر بادامی که کمترین مقدار مواد نگهدارنده و مواد افزودنی را دارد را انتخاب کنید.