خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۴۷ واحد تولیدی در استان سمنان وام رونق تولید دریافت کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 خرداد 1398 - 17:59
شاهرود - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: تاکنون ۲۴۷ واحد تولیدی در استان تسهیلات رونق تولید را به ارزش بیش از ۹۵۵ میلیارد تومان دریافت کرده‌اند.
تسهيلات،پرداخت،توليد،رونق،استان،طرح

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی بعد از ظهر چهارشنبه در یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان به میزبانی فرمانداری شاهرود با بیان اینکه تاکنون ۲۴۷ واحد تولیدی در استان به ارزش بیش از ۹۵۵ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید دریافت کرده‌اند، تاکید کرد: این تسهیلات با هدف رونق تولید و اشتغال‌زایی با همراهی بانک‌های عامل اعطا می‌شود.
وی با بیان اینکه پرونده یک هزار و ۱۸۳ واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات به ارزش بیش از ۲۲ هزار میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی شده است، افزود: با تعامل بانک‌های عامل شاهد پرداخت تسهیلات این واحدها در بخش کشاورزی و دامداری و صنعت و معدن خواهیم بود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه ۷۲ درصد از سهم استان در پرداخت تسهیلات رونق تولید ۹۷ پرداخت شده است، تاکید کرد: از مجموع طرح‌های پرداخت شده تسهیلات رونق تولید در سال ۹۷، دو طرح مربوط به بازسازی و نوسازی، ۹ طرح سرمایه ثابت و ۱۱۶ طرح سرمایه در گردش هستند.
در این نشست و با تصمیم اعضای کارگروه با پرداخت تسهیلات به ارزش بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال به ۷۶ طرح تولیدی با اشتغالزایی ۲۶ نفر موافقت شد.