خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعطای مصونیت قضایی به قاتلان فلسطینی‌ها!

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 خرداد 1398 - 17:45
«شارون افک» دادستان نظامی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد نظامیانی که در جریان درگیری‌ها، فلسطینی‌ها را به قتل برسانند از «مصونیت» برخوردار هستند.
نظامي،صهيونيستي،رژيم،دادستان،قتل،روزنامه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه عرب ۴۸، دادستانی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به افرادی که در کشتار فلسطینی‌ها در خلال درگیری‌ها و یا وقوع هر رخدادی در سرزمین‌های اشغالی دست داشته باشند، مصونیت قضایی اعطا کرد.
«شارون آفک» دادستان نظامی رژیم صهیونیستی از وجود مصوبه‌ای در ارتباط با اعطای مصونیت کامل به سربازانی خبر داد که فلسطینی‌ها را به قتل می‌رسانند.
این مسأله از طریق حمایت قضایی با وجود ارائه لایحه اتهاماتی علیه آنان در دادگاه‌های نظامی و غیرنظامی صورت می‌گیرد.
روزنامه هاآرتص اعلام کرد طبق گزارش سال ۲۰۱۸ دادستانی نظامی رژیم صهیونیستی، فرماندهان و سربازان در یگان‌های عملیاتی، اطلاعاتی و سایبری برای سناریو‌هایی که از آن‌ها درخواست می‌شود، آموزش دیده اند.
این روزنامه همچنین به نقل از شارون آفک، دادستان نظامی رژیم صهیونیستی نوشت: هر سربازی که در معرض خطر قرار گیرد و یک فلسطینی را به قتل برساند، از او در دادگاه‌های نظامی حمایت کامل به عمل خواهد آمد.
این روزنامه همچنین اعلام کرد دادستان نظامی رژیم صهیونیستی دستور انجام تحقیقات در ارتباط با ۱۱ پرونده‌ای را داد که از مارس ۲۰۱۸ بوقوع پیوسته است.
گفتنی است این اقدام، در جهت قانونی کردن قتل مردم فلسطین صورت می گیرد.
انتهای پیام/