سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یدیعوت آحارونوت: جنگ‌های آینده علیه اسرائیل با گذشته متفاوت است

مهر | بین‌الملل | جمعه، 01 اردیبهشت 1402 - 16:40
یک روزنامه صهیونیستی درباره وضعیت بغرنج رژیم صهیونیستی در جنگ‌های احتمالی در آینده هشدار داد.
صهيونيستي،امنيتي،عمليات،مرحله،روزنامه

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت امروز جمعه طی گزارشی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی وارد یک مرحله امنیتی جدید شده، تاکید کرد که جنبش آتی با جنگ‌های قبلی کاملا متفاوت خواهد بود.
به نوشته این روزنامه، اسرائیل وارد مرحله نزاع‌های محدود شده و در آغاز یک مرحله امنیتی جدید قرار دارد که شامل احتمال وقوع جنگ در چندین جبهه می‌شود و این یعنی اینکه جامعه صهیونیستی باید بداند که جنگ آینده، با جنگ‌های قبلی کاملا متفاوت خواهد بود.
این روزنامه به حادثه اخیر در مجدو و کشته شدن مجری عملیات قبل از بازگشت به لبنان اشاره و تاکید کرد که اسرائیل با وجود اینکه از لحظات اول حزب الله را به دست داشتن در این عملیات متهم کرد، اما همچنان از اینکه آن را مسئول مستقیم عملیات بداند، خودداری کرد.
یدیعوت آحارونوت بیان کرد که ارتش و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی باید از این حادثه درس بگیرند تا مانع از تکرار حملات مشابه شوند.