خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود زود هنگام احشام و دام مازاد به مراتع استان تهران ممنوع است

مهر | استان‌ها | جمعه، 01 اردیبهشت 1402 - 10:13
تهران- مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: ورود زود هنگام احشام و دام مازاد به مراتع استان تهران ممنوع است.
مراتع،دام،پروانه،طبيعي،مرتعداري،دامداران،تخريب،ظرفيت،رعايت،و ...

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بیانی صبح جمعه در جمع خبرنگاران گفت: در راستای اجرای پروژه مدیریت چرا دامداران می‌بایست جهت حفظ پوشش و تجدید حیات و بهره‌برداری اصولی و بهینه و همچنین جلوگیری از روند تخریب جنگل‌ها و مراتع مدت زمان استفاده از مراتع و ظرفیت چرا را بر اساس مندرجات پروانه چرا یا کتابچه طرح‌های مرتعداری احاله مدیریت شده را رعایت کنند.
وی افزود: از همه دامداران و صاحبان دارای پروانه چرا و مجریان محترم طرح‌های مرتعداری سامان عرفی مراتع استان تهران تقاضا دارم از ورود زودهنگام احشام و دام مازاد بر ظرفیت به مراتع استان جلوگیری کنند.
بیانی ادامه داد: در صورت مشاهده ورود دام در خارج از فصل تعلیف با متخلفین برابر قانون و مقررات رفتار خواهد شد و متخلفین توسط مأموران یگان حفاظت به مراجع قضائی معرفی و پروانه مرتعداری اشخاص خاطی باطل و از درجه اعتبار ساقط می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: شایسته است بهره برداران، دامداران و روستاییان محترم ذیحق با رعایت جوانب احتیاط و احتمال وقوع خسارت در مسیر حرکت و کوچ از ورود زودهنگام دام در خارج از فصل و تعلیف دام بدون پروانه و همچنین دام مازاد بر ظرفیت مجاز مرتع جداً خودداری نمایند.
وی از هموطنان و عموم مردم درخواست کرد: با رعایت اصول حفظ و نگهداری منابع طبیعی، از آسیب رساندن به درختان، جنگل‌ها، مراتع و دیگر عناصر طبیعت و آلوده کردن محیط زیست خودداری کرده و ضمن پاسداشت طبیعت و پرهیز از آلودگی و تخریب عرصه‌های طبیعی، در صورت مشاهده هرگونه تخریب، تصرف و آتش سوزی‌های احتمالی در عرصه‌های جنگلی، مرتعی و اراضی ملی مراتب را فوراً از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ و سامانه ۱۳۹ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.