خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلودگی آب آشامیدنی در 33 رستوران بین راهی قزوین / 10 رستوران پلمب شد- اخبار قزوین - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 اردیبهشت 1402 - 09:43
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین گفت: با نمونه برداری های انجام شده در سال گذشته مشخص شد 33 رستوران بین راهی آب آشامیدنی آلوده دارند که 10 رستوران پلمب شد.
آب،روستايي،راهي،بهداشت،استخرهاي،شرب،آشاميدني،قزوين،محيط،شهري

عبدالله دیده‌بان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوینبا بیان اینکه سنجش کیفیت و بهداشت آب شرب از وظایف گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای دانشگاه علوم‌پزشکی است، اظهار داشت: در یک‌سال اخیر 4 هزار و 714 مورد نمونه‌برداری آب آشامیدنی از مکان‌های مختلف از جمله استخرهای شنا و همچنین بیمارستان‌ها و رستوران‌های بین راهی که به طور شخصی آب مصرفی را تأمین می‌کردند، صورت گرفته و جهت بررسی و آزمایش به آزمایشگاه میکروبی ارسال شد.
وی با بیان اینکه تمام نمونه‌های آب شرب جمعیت شهری سالم بوده، گفت: آب آشامیدنی 15 درصد از روستاهایی که تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب نبوده و در این روستا چشمه‌ها، قنات‌ها و مخازن ذخیره آب بهسازی نشده و یا دارای شکستگی شبکه و یا خط انتقال آب نمونه‌هایی از آلودگی آب مشاهده شد.
دیده‌بان از انجام 909 مورد نمونه‌برداری آب از استخرهای شنای آب شهرستان قزوین خبر داد و افزود: از این میزان فقط 10 مورد آن آلوده بوده که ضمن تحویل اخطار بحرانی به مدیر استخر حوضچه مربوطه را غیرفعال کرد و پس از رفع مشکل دوباره استخرها و حوضچه‌ها راه‌اندازی شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان قزوین در ادامه با بیان اینکه طی یک‌سال اخیر 388 مورد از رستوران‌های بین راهی شهرستان قزوین نمونه‌برداری آب انجام شده، گفت: از این تعداد 33 رستوران بین راهی که آب شرب خود را به صورت شخصی تأمین می‌کردند، آلوده بوده و اخطار تعطیلی 48 ساعته به آنان تحویل شد و در نهایت 10 واحد متخلف هم پلمب شد.
دیده بان افزود: از تعداد 373 سامانه آبرسانی روستایی تعداد 1314 مورد بازرسی و نظارت بهداشتی در طول سال 1401 توسط بازرسان بهداشت محیط روستایی صورت گرفت و سامانه‌هایی که از لحاظ بهسازی چشمه، قنات و چاه مشکل داشتند، به بخشداری یا شرکت آب‌وفاضلاب معرفی شدند.
وی یادآور شد: وظایف کارشناسان بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی نظارت و کنترل بر کیفیت آب آشامیدنی جمعیت شهری و روستایی، رستوران‌های بین راهی و همچنین آب استخرهای شنا است.
انتهای پیام/ن