خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهعڊعد| انتقادات Ř¨Ř§ŰŒŘŻ ŘŻŘą ؏هت ŘŞŮ‚ŮˆŰŒŘŞ نظام Ř§ŘłŮ„Ř§Ů…ŰŒ باشد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 21 دی 1397 - 14:01
خطیب جمعه شهرکرد گفت: انتقادات باید در جهت تقویت نظام اسلامی باشد و خادمان خوب نظام را تضعیف نکند.
دروغ،اظهارداشت،نااميدي،خطيب،ايجاد،اشاره،جمعه،دشمن،شهركرد،كشو ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام در خطبه‌های نماز جمعه امروز با اشاره به 21 دی‌ماه روز بسیج رسانه و شهادت غلامرضا رهبر اولین شهید خبرنگار در عملیات کربلای 5 اظهارداشت: خبرنگاران تکلیف سنگینی برعهده دارند زیرا امروز در کنار جنگ اقتصادی با جنگ رسانه‌ای هم مواجه هستیم.
وی افزود: جنگ رسانه‌ای مهم‌ترین جنگی است که امروز با آن مواجه هستیم زیرا دشمنان در فضای مجازی جوسازی کرده و مدام در تلاش هستند تا سستی، دروغ و ناامیدی را در بین مردم رواج دهند.
خطیب جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: رسانه‌های ما باید در این زمینه فعال باشند و هوشیارانه عمل کنند و موجب ایجاد ناامیدی در بین مردم نشوند گاهی برخی رسانه‌ها آگاهانه یا غیرآگاهانه آب به آسیاب دشمن می‌ریزند و تفرقه ایجاد می‌کنند که خواسته دشمن است.
نکونام ادامه داد: انتقاد و مطالبه باید به جای خود باشد تا حقیقت نمایان و در برابر باطل ایستادگی شود اما رسانه‌ها باید مراقب باشند که انتقادات باید در جهت تقویت نظام اسلامی باشد و خادمان خوب نظام را تضعیف نکند.
بیشتر بخوانید:
وی تصریح کرد: متاسفانه برخی مسئولین به دروغ لباس خدمت به تن پوشیده‌اند و به نام خدمتگزاری به مردم و انقلاب خیانت می‌کنند و مردم را ناراضی می‌کنند.
خطیب جمعه شهرکرد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت: امروز فسادگران باید با نام و مشخصات از طریق رسانه‌ها رسوا شوند به گونه‌ای که دیگر میدان‌دار نباشند.
نکونام اظهارداشت: دشمن با اشتباهات محاسباتی تاکنون سختی‌هایی مانند واقعه طبس، جنگ تحمیلی، تهاجم فرهنگی و تحریم‌ها را برنامه‌ریزی کرده است که خوشبختانه تاکنون با شکست مواجه شده است.
وی افزود: امروز در شرایط سخت تحریم کشور ما در حال ساخت موشک و پرتاب ماهواره به فضا است که این موضوع پیام امید در داخل کشور و پیام مقاومت برای خارج از کشور را دارد دشمنان فقط زحمت برای کشور ما ایجاد می‌کنند و در آخر خود با شکست مفتضحانه مواجه می‌شوند.
نکونام با اشاره به روز پرستار عنوان کرد: حضرت زینب جایگاه والایی دارد که پرستاری یک عرصه از زیبایی‌های زندگی ایشان است پرستاران ما باید ایشان را الگوی خود قرار داده و به بیماران خدمت صادقانه ارائه دهند.
انتهای پیام/ ع