خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام محدودیت‌های ترافیکی عید سعید فطر در بیرجند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 31 فروردین 1402 - 10:00
بیرجند- رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی گفت: محدودیت‌های ترافیکی عید سعید فطر در بیرجند اعلام تا مردم راحت تر بتوانند در این مراسم شرکت کنند.
بلوار،مصلي،معدن،تقاطع،صنعت،فطر،عيد،نقليه،نماز،وسايل

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباسی امروز در جمع خبرنگاران ضمن قبولی طاعات و عبادات و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر اظهار داشت: با توجه به اینکه مردم خداجوی شهرستان بیرجند در صبح روز عید فطر جهت برگزاری نماز به مصلی المهدی (عج) مراجعه می‌نمایند، به منظور تسهیل در عبور و مرور و جلوگیری از مشکلات ترافیکی، ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی به شرح ذیل اعمال می‌شود.
از ساعت ۱ بامداد روز عید سعید فطر پارک کلیه وسایل نقلیه در جلوی مصلی، سرتاسر بلوار نماز (هر دولاین) و بلوار صنعت و معدن (تقاطع شهید شهاب تا تقاطع دانشگاه صنعتی و بالعکس) ممنوع خواهد بود.
از ساعت ۵ صبح تردد وسایل نقلیه در بلوار نماز و بلوار صنعت و معدن (تقاطع شهید شهاب تا تقاطع دانشگاه صنعتی و بالعکس) ممنوع است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی خراسان جنوبی توصیه کرد: نمازگزارانی که از جنوب شهر قصد عزیمت به مصلی را دارند از بلوار پیامبر اعظم (ص) و پارکینگ‌های حاشیه این بلوار استفاده نمایند، نمازگزارانی که از شمال شهر قصد عزیمت به مصلی را دارند از بلوار شهدای عبادی، تقاطع عباس آباد، میدان ابن حسام، بلوار صنعت و معدن و از پارکینگ‌های تعبیه شده در ضلع غربی بلوار صنعت و معدن مقابل مصلی المهدی (عج) و پارک جنگلی استفاده کنند، نمازگزارانی که از معصومیه و سایت اداری قصد عزیمت به مصلی را دارند می‌توانند از پارکینگ تعبیه شده در ضلع جنوبی و شمالی تالار کیان استفاده نمایند و رانندگان از پارک وسایل نقلیه به صورت نامنظم که برای پارک و توقف سایر وسایل نقلیه مشکل ایجاد کند جدا خودداری کنند.
وی در پایان از شهروندان بیرجندی خواست تا همکاری لازم با خادمین خود در پلیس راهور برای تسهیل در عبور و مرور و چینش خودروها در پارکینگ‌ها داشته باشند.
عباسی خاطرنشان کرد: پس از نماز عید فطر دو لاین عبوری بلوار صنعت و معدن به طرف میدان ابن حسام یک طرفه خواهد شد.