خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت‌وگوی بن‌سلمان و عباس درباره تحولات فلسطین

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 30 فروردین 1402 - 15:00
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و ولی‌عهد سعودی در جده با هم دیدار و درباره آخرین تحولات فلسطین گفت‌وگو کردند.
فلسطين،حماس،سعودي،عربستان،جنبش،ديدار،عباس،مقامات،سفر

به گزارش مشرق، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که به عربستان سفر کرده، امروز (چهارشنبه، نوزدهم آوریل) در شهر جده، با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی دیدار و گفت وگو کرد.
طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت عربستان «واس»، عباس و بن‌سلمان در این دیدار ضمن بررسی آخرین تحولات در اراضی فلسطین، بر تداوم تلاش‌ها برای تضمین حقوق مشروع مردم فلسطین تاکید کردند.
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و ولی‌عهد سعودی در این گفت‌وگو بار دیگر از لزوم تأسیس کشوری مستقل برای فلسطین به پایتختی قدس شرقی [راهکار دودولتی] مطابق با طرح صلح عربی و قطعنامه‌های حقوقی بین‌المللی مربوطه سخن گفتند.
عباس و بن‌سلمان در حالی امروز دیدار کردند که هم‌اکنون هیأتی از سران جنبش «حماس» در عربستان حضور دارند و رسانه‌ها در حال رصد و تحلیل همزمانی این رایزنی‌ها با طرف‌های فلسطینی از سوی مقامات ریاض هستند.
آخرین اخبار از فعالیت هیأت رهبران حماس طی سفر به عربستان حاکی از آن است که آن‌ها قبل از آغاز گفت‌وگوهای سیاسی با مقامات سعودی، دو شب گذشته مناسک حج عمره را به جا آورده‌اند.
خبرگزاری «آناتولی» به نقل از یک منبع آگاه فلسطینی گزارش داده بود که هیأت بلندپایه‌ای از جنبش حماس به رهبری «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی جنبش، شب دوشنبه (هفدهم آوریل) در سفری که برای اولین بار انجام می شد، وارد عربستان سعودی شده است.
آناتولی در گزارشش آورده بوده که اعضای جنبش حماس پس از ادای مناسک عمره، با شماری از مقامات سعودی در این سفر دیدار خواهند کرد.
این خبرگزاری ترکیه‌ای همچنین اضافه کرد که حماس در خدمت به آرمان فلسطین اصرار دارد که با تمام کشورهای عربی و اسلامی روابط متعادلی برقرار کند.