خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمسایی: باید به کسب قهرمانی فوتسال زیر 20 سال آسیا فکر کنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 08 خرداد 1398 - 16:25
وحید شمسایی، عضو کمیته فنی و توسعه فوتسال و فوتبال ساحلی گفت که زمان زیادی تا شروع مسابقات قهرمانی زیر 20 سال فوتسال آسیا باقی نمانده است و تیم ایران باید به قهرمانی رقابت‌ها بیندیشد.
تيم،فوتسال،قهرماني،فوتبال،ايران،تداركاتي،ساحلي

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، وحید شمسایی، عضو کمیته فنی و توسعه فوتسال و فوتبال ساحلی گفت: از نظرم انجام بازی تدارکاتی با تیمی که تازه به لیگ برتر صعود کرده، نکته مثبتی است و در پی آن نقاط ضعف و قوت تیم را متوجه می‌شویم.
از تیم زیر 20 سال دو بازی دوستانه مقابل روسیه و یک دیدار مقابل اندونزی در تورنمنت دوستانه چین تایپه را از طریق پخش زنده دیدم.
وی با بیان اینکه دیدار تدارکاتی روز گذشته (چهارشنبه) تیم فوتسال زیر 20 سال ایران مقابل شاهین کرمانشاه را از نزدیک دیده است، تصریح کرد: اشکالاتی در تیم وجود دارد که مربیان تا پیش از شروع مسابقات برای رفع آن وقت دارند.
نباید فراموش کرد که زمان زیادی باقی نمانده است و به همین دلیل نباید دنبال حرف و حدیث باشیم.
در واقع جز قهرمانی به چیز دیگری نباید فکر کنیم و از این تیم باید حمایت کرد.
عضو کمیته فنی و توسعه فوتسال و فوتبال ساحلی با بیان اینکه ضعف‌هایی در تیم ایران مشهود بود که مربیان باید آنها را برطرف کنند، اظهار داشت: مسابقات قهرمانی آسیا در ایران برگزار می شود و همه یکدل باید به کسب قهرمانی فکر کنیم.
افتخار جامعه فوتسال در دنیا هستیم و باید یک بار دیگر قدرت خود را نشان بدهیم.
انتهای پیام/