خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ دستگاه جدید دیالیز در بیمارستان‌های گناوه و اهرم مستقر شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 29 فروردین 1402 - 21:06
بوشهر- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از استقرار ۶ دستگاه‌ جدید دیالیز در بیمارستان‌های امیرالمونین (ع) گناوه و امام حسین (ع) اهرم خبر داد.
دياليز،دستگاه،بيمارستان،دانشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، احمد یزدان‌پناه سه‌شنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: به لطف خدا و پیگیری‌های صورت گرفته ۶ دستگاه دیالیز با اعتبار معادل ۱۵ میلیارد ریال تأمین شد و بر اساس نیازسنجی صورت گرفته ۵ دستگاه به بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه و یک دستگاه به بخش دیالیز بیمارستان امام حسین (ع) اهرم اختصاص یافت.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: با نصب و راه‌اندازی دستگاه‌های جدید کفایت دیالیز و سطح رضایت‌مندی بیماران ارتقا خواهد یافت.
یزدان پناه بیان داشت: در مجموعه دانشگاه در حال تلاش برای تهیه امکانات و تجهیزات جدید و رفع نیازهای درمانی مردم در حوزه سلامت هستیم.