لزوم توجه به آزمایش محصولات میادین میوه و تره بار قبل از عرضه به مشتریان- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران بر آزمایش محصولات میادین میوه و تره بار در آزمایشگاه مخصوص تاکید کرد و گفت: کیفیت محصولات میادین میوه و تره بار در سال گذشته مناسب نبود اما در سال جاری قابل قبول شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سوده نجفی در پایان یکصد و چهل و یکمین جلسه شورای شهر تهران در خصوص آخرین وضعیت سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران و احداث آزمایشگاه محصوص آزمایش کیفیت محصولات میادین میوه و ترهبار، اظهار کرد: شورای شهر تهران در برنامه چهارم توسعه بودجهای برای احداث آزمایشگاه در نظر گرفته است و با توجه به اهمیت سلامت شهروندان سازمان میادین میوه و ترهبار ملزم است محصولات پروتئینی، میوهجات و سبزیجات را قبل از اینکه در اختیار مشتریان قرار بدهد مورد آزمایش قرار بدهد.
وی تصریح کرد: البته تا سال 96 آزمایشگاه اشاره شده در میادین فعال بود اما بعد از آن فعالیت آزمایشگاه متوقف شده است و به همین جهت شورای شهر تهران، سازمان میادین را ملزم به انجام آزمایشات محصولات خود کرده است.
واکنش عضو شورای شهر به وضعیت نامناسب تاکسیرانی در تهران
نجفی در پاسخ به این سؤال که آیا در حال حاضر کیفیت محصولات میادین میوه و ترهبار نسبت به گذشته تغییر کرده است یا خیر، افزود: براساس گزارشات کیفیت محصولات پیش از عید قابل قبول نبود اما در سال جدید کیفیت محصولات بهتر شده است.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در خصوص اینکه آیا ساعات فعالیت میادین میوه و ترهبار تغییر خواهد کرد افزود: این موضوع را باید از طریق سازمان میادین میوه و ترهبار پیگیری کنید.
انتهای پیام/