خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افغانستان: غرب عامل عقب ماندگی ما است- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 29 فروردین 1402 - 11:18
معاون اقتصادی نخست وزیر حکومت افغانستان اعلام کرد عامل اصلی عقب ماندگی این کشور، غربی ها هستند.
افغانستان،حكومت،غرب،اقتصادي

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ملا عبدالغنی برادر» معاون اقتصادی نخست وزیر حکومت افغانستان گفت عامل اصلی عقب‌ماندگی افغانستان برخی از کشورهای جهان به ویژه غرب است که جلوی رشد ما را گرفته است.
وی در مراسم گشایش یک مرکز تجاری و مسکونی در کابل اظهارداشت غرب روی همه کشورها اثر گذاشته بود اما در نهایت با شرمندگی از افغانستان خارج شد.
ملابرادر ادامه داد غرب نمی‌خواهد که افغانستان به سوی پیشرفت و ترقی حرکت کند و کوشش می‌کند که جلوی رشد اقتصادی و امور سیاسی افغانستان را بگیرند.
حکومت افغانستان بار دیگر از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی خواسته‌ است تا به افغانستان بازگردند و در این کشور سرمایه‌گذاری کنند.
معاون اقتصادی نخست وزیر حکومت افغانستان همچنین به بازرگانان و سرمایه‌گذاران اطمینان داد در «هر شرایط» به چالش‌های آنها رسیدگی می‌شود و نیز امنیت جان و مال‌شان تأمین خواهد شد.
انتهای پیام/.