خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 4.6 درصدی معاینه فنی خودروهای سنگین در خراسان جنوبی- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 29 فروردین 1402 - 11:14
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل  نقل جاده ای خراسان جنوبی از رشد 4.6 درصدی معاینه فنی خودروهای سنگین و 22 درصدی صدور مجور پروانه عبور بار ترافیکی در سال 1401 نسبت به مدت مشابه سال 1400 خبر داد.
معاينه،فني،حمل،مراكز،اداره،استان،حيدري،تخلف

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محسن حیدری صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: سال گذشه 33 هزار و 824 وسیله نقلیه سنگین و نیمه سنگین به مراکز معاینه فنی استان مراجعه و مورد بازدید قرار گرفتند که موارد کنترل شده طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال 1400 به میزان 4.6 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه انواع کامیون، کامیونت، اتوبوس و مینی بوس برای تست و معاینه فنی به این مراکز مراجعه کردند افزود: 26 هزار و 400 خودرو از معاینه فنی قبول و 7 هزار و 424 خودرو نیز از تست‌ای مراکز معاینه فنی رد شدند.
رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی ادامه داد: طی سال گذشته یک هزار و 341 مجوز پروانه عبور بار ترافیکی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل این تعداد 22 درصد رشد داشته است.
حیدری خاطرنشان کرد: به منظور ارتقای سفرهای جاده‌ای نیز تیم‌های نظارتی متشکل از کارشناسان اداره کل و ادارات تابعه در قالب گشت‌های کنترل جاده‌ای و دروازه‌ای در مبادی شهرستان‌ها و پایانه‌های سطح استان بیش از 24 هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی را بازدید کردند و بالغ بر یک هزار و 780 مورد تخلف مربوط به حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز (اضافه تناژ) در محورهای استان صورت پذیرفته که موارد تخلف شناسایی شده و جهت بررسی و تصمیم گیری به کمیسیون‌های مربوطه ارجاع شده است.
انتهای پیام/ 252/