خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه اصلاح نظام بانکی با اولویت بانک‌های دولتی اجرا می‌شود

فارس | اقتصادی | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 21:00
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره آخرین وضعیت اصلاح نظام بانکی گفت: پروژه اصلاح نظام بانکی در قالب یک برنامه یک ساله در حال اجرا است و منطبق با زمان بندی با اولویت اجرا در بانک‌های دولتی پیش خواهد رفت.
شعب،بانكي،شعبه،اصلاح

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه امروز شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران اظهارداشت: کاهش شعب بانک‌ها با یک برنامه مشخص و هدفدار انجام می‌شود به نحوی که در برخی مناطقی که تعداد شعب کم بوده یا شعبه بانکی دایر نیست، شعبه ایجاد می‌کنیم اما ممکن است در برخی مناطق نیز لازم باشد تعداد شعب را کم کنیم.
وی افزود: افزایش تعداد شعب بانکی به هیچ عنوان نگران کننده نیست و البته ما نیز گشایش شعبه‌های جدید را به صورت کورکورانه در دستور کار قرار نمی‌دهیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت اصلاح نظام بانکی گفت: پروژه اصلاح نظام بانکی در قالب یک برنامه یک ساله در حال اجرا است و منطبق با زمان بندی با اولویت اجرا در بانک‌های دولتی پیش خواهد رفت.
انتهای پیام/