خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وفایی در اندیشه جبران باخت به حریف چینی/ دوشنبه مصاف حساس با دینگ

مهر | ورزشی | یکشنبه، 27 فروردین 1402 - 18:34
ملی پوش پرافتخار ایران روز دوشنبه بخش دوم مسابقه خود با حریف چینی را برای جبران شکست در بخش اول برگزار می کند.
دينگ،ديدار،وفايي،اسنوكر

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان (Cazoo) ۲۰۲۳ از روز شنبه ۲۶ فروردین ماه آغاز شد و تا یکشنبه ۱۰ اردیبهشت۱۴۰۲ در سالن کروسیبل به طول خواهد انجامید.
حسین وفایی نماینده اسنوکر کشورمان در دومین دیدار این مسابقات با دینگ جونهوی به رقابت پرداخت که در پایان بخش نخست این دیدار با نتیجه ۵ بر ۴ به سود دینگ به پایان رسید.
بخش دوم این دیدار حساس فردا ساعت ۱۲:۳۰ به وقت ایران برگزار می شود.
در دیدار نخست نیز سالیوان با قاطعیت دیگر نماینده کشور چین را شکست داد و با برنده دیدار وفایی و دینگ رو به رو می شود.
دینگ در فریم پنجم موفق شد بریک ۱۳۴ را به ثبت برساند.
وفایی و دینگ پیش از این دو بار با یکدیگر رو به رو شده بودند که سهم هر بازیکن یک پیروزی و یک شکست بوده است.