سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سطح خدمات دهی به تجار و بازرگانان در مرز ماهیرود ارتقا یافت- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 27 فروردین 1402 - 15:15
استاندار خراسان جنوبی گفت: سطح خدمات دهی به تجار و بازرگانان در مرز ماهیرود ارتقا یافت.
سازمان،همياري،خراسان،جنوبي،استان،مالي،كمك،ايجاد،قناعت،استاند ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد قناعت ظهر امروز در دیدار مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان اظهار داشت: انضباط مالی، شفافیت، ارائه طرح و برنامه در چارچوب‌های سازمانی و در راستای کمک به ارتقاء شرایط موجود و نیز صرفه جویی در هزینه‌ها باید همواره در اولویت برنامه‌های سازمان همیاری شهرداری‌های استان باشد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه سازمان همیاری شهرداری‌ها، یک نهاد اقتصادی متعلق به شهرداری‌هاست تصریح کرد: شرط موفقیت یک بنگاه اقتصادی در تحقق برنامه‌ها، مدیریت مدبرانه است که در دوره جدید حاکم بر شرایط سازمان شده است.
وی سازمان همیاری را پشتیبان و حامی شهرداری‌ها خواند و گفت: شهرداری‌ها جزو معدود سازمان‌هایی هستند که اقدامات و برنامه‌هایشان در معرض دید و قضاوت عموم مردم قرار دارد و عملکردشان می‌تواند در رضایتمندی شهروندان نقش بسزایی ایفا کند.
قناعت با اشاره به بضاعت اندک و توان مالی ناکافی شهرداری‌های استان به ویژه در مناطق کمتر برخوردار، متذکر شد: سازمان همیاری شهرداری‌ها می‌تواند با کمک به افزایش توان مالی شهرداری‌ها، در کیفیت بخشی خدمات آنها و افزایش سطح رضایت مردم از این خدمات مؤثر باشد.
استاندار خراسان جنوبی بر لزوم ایجاد ارتباط مثبت و تعامل شهرداری‌ها با سازمان همیاری، گفت: شهرداری‌ها باید از ظرفیت‌های اقتصادی و فنی مهندسی سازمان همیاری، حداکثر استفاده را ببرند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های خدادادی خراسان جنوبی، تأکید کرد: سرمایه‌گذاری سازمان همیاری بر روی ظرفیت‌های گردشگری، کشاورزی، معدنی و مرز می‌تواند به کیفی بخشی خدمات این سازمان، ایجاد درآمد پایدار، اشتغالزایی، کمک به توان مالی شهرداری‌ها، توسعه خدمات شهری و در نتیجه پیشرفت استان بینجامد.
قناعت ادامه داد: شهرداری‌ها می‌توانند در زمینه ورود سازمان به بهره‌برداری از ظرفیت‌های استان، سرمایه گذاری و مشارکت کند.
استاندار خراسان جنوبی سرمایه‌گذاری‌های سازمان در حوزه مرز ماهیرود را قابل تقدیر خواند و گفت: توسعه زیرساخت‌ها در مرز ماهیرود، سطح خدمات‌دهی به تجار و بازرگانان را ارتقاء بخشیده و شرایط مطلوبی را در این منطقه ایجاد کرده است.
به گفته وی؛ گردشگری یکی از راه‌های اصلی جذب سرمایه‌گذاری و توسعه عمران و آبادانی شهرهاست که تحقق آن، اهتمام جدی شهرداران را می‌طلبد.
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان جنوبی نیز در این دیدار به تشریح اقدامات این نهاد در سال گذشته پرداخت.
سیدمحمداسماعیل فاطمی درباره برنامه‌های این سازمان در سال جاری نیز گزارش جامعی ارائه داد و اهتمام در راستای کمک به استقلال و ایجاد درآمد پایدار در شهرداری‌ها با استفاده از ظرفیت‌های هر منطقه را از اولویت‌های سازمان در سال جاری عنوان کرد.
انتهای پیام/252/.