سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت‌نام 7.5 میلیونی شهروندان ژاپنی در قرعه‌کشی فروش بلیت المپیک

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 08 خرداد 1398 - 14:35
با پایان زمان ثبت‌نام برای قرعه‌کشی بلیت بازی‌های المپیک 2020، بیش از 7.5 میلیون نفر از ژاپنی‌ها ثبت‌نام کردند.
بليت،2020،ژاپني،شهروندان

با پایان زمان ثبت‌نام برای قرعه‌کشی بلیت بازی‌های المپیک 2020، بیش از 7.5 میلیون نفر از ژاپنی‌ها ثبت‌نام کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهلت ثبت‌نام شهروندان ژاپنی برای شرکت در قرعه‌کشی بلیت بازی‌های المپیک 2020 توکیو امروز به پایان رسید که میلیون‌ها نفر برای دریافت بلیت‌ بازی‌ها ثبت‌نام کردند.
روز گذشته به دلیل حجم ترافیک در ثبت‌نام‌ها، کمیته سازماندهی بازی‌های 2020 توکیو، مهلت ثبت‌نام در قرعه‌کشی را 12 ساعت تمدید کرد.
در مجموه روزهایی که شهروندان ژاپنی برای شرکت در قرعه‌کشی فرصت داشتند، 7 میلیون و 508 هزار و 868 نفر ثبت‌نام کردند.
وب‌سایت رسمی فروش بلیت بازی‌ها بیش از 24 میلیون و 250 هزار بار بازدید شده است.
ثبت‌نام قرعه‌کشی برای شهروندان ژاپنی از 9 می آغاز شده بود اما هنوز به طور دقیق مشخص نیست چه تعداد بلیت قرار است بین شهروندان ژاپنی در این قرعه‌کشی توزیع شود.
7.8 میلیون بلیت برای بازی‌های المپیک 2020 در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/