اختصاص 18 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح هادی اردبیل- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم
فرماندار اردبیل گفت: 18 میلیارد تومان اعتبار برای بازنگری واجرای طرح هادی ازسال گذشته تاکنون در شهرستان اردبیل هزینه شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی فرمانداری اردبیل، سیدمحمد اعتماد اعجازی در مراسم افتتاح طرح هادی روستای طالب قشلافی شهرستان اردبیل اظهار داشت: ازسال گدشته تاکنون طرح هادی در 37 روستای شهرستان اردبیل اجرا شده است و در 37 روستای شهرستان هم بازنگری طرح هادی اجرا شده است.
وی بیان کرد: برای اجرای طرح هادی 37 روستا و بازنگری طرح هادی 37 روستای شهرستان اردبیل18 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
فرماندار اردبیل گفت: به مناسبت سالگرد تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طرح هادی روستاهای طالب قشلاقی و علی قشلاقی و ینکجه ملامحمد حسن با اعتبار 6 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
اعتماداعجازی ادامه داد: برنامه ریزی شده در راستای تحقق مطالبات روستاییان طرح هادی در روستاهایی که اجرا نشده اجرایی شود ودراین زمینه از ظرفیت اعتبارات استان و شهرستان استفاده می شود.
وی تصریح کرد: عمران وآبادانی روستاها در شهرستان اولویت اساسی است ودراین زمینه پروژه های مختلفی درشهرستان اجرا می شود.
فرماندار اردبیل از ارائه تسهیلات 200میلیونی مسکن به روستاییان خبرداد وگفت:این تسهیلات باسود کم به روستاییان اعطا می شود وانتظار می رود روستاییان ازاین فرصت برای ساخت مسکن استفاده کنند.
انتهای پیام/135/.