سرمازدگی به ۵ هزار هکتار از باغات استان قزوین خسارت زد
مهر
|
استانها
|
شنبه، 26 فروردین 1402 - 20:28
قزوین- رئیس اداره بحران و مخاطرات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: سرمازدگی به ۵ هزار و ۱۵۸ هکتار از باغات استان قزوین خسارت زد.

علی بهرامی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به سرمازدگی باغات استان قزوین اظهار کرد: سرمازدگی بهاره امسال به ۵۱۵۸ هکتار از باغات میوه این استان خسارت وارد کرده است.
وی افزود: این سرمازدگی به باغات میوه شهرستانهای قزوین، البرز، بوئین زهرا و آبیک و عمدتاً شامل محصولات گردو، بادام، زردآلو و هلو و شلیل است.
رئیس اداره بحران و مخاطرات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عنوان کرد: خسارت وارده به این محصولات از ۲۰ تا ۷۰ درصد است.
وی تاکید کرد: برآورد میزان خسارت وارد شده به این محصولات ۴ هزار و ۸۶۸ میلیارد ریال بوده است.
بهرامی یادآور شد: در همین راستا مکاتبات لازم با دستگاههای استانی و وزارت متبوع انجام شده تا نسبت به طرح موضوع در هیأت وزیران و تصمیمگیری مناسب در این خصوص انجام شود.