خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میلان از پس بولونیا برنیامد و فرصت صعود را دست داد

مشرق | ورزشی | شنبه، 26 فروردین 1402 - 18:41
روسونری با توقف در خانه بولونیا قدر فرصتی را که برای صعود در جدول رده‌بندی داشت، ندانست.
A،ميلان،سري،گل،ساعت،بازي

به گزارش مشرق، در آغاز دومین روز از هفته سی‌ام رقابت‌های سری A ایتالیا از ساعت ۱۶:۳۰ امروز (شنبه) تیم‌های فوتبال بولونیا و میلان در ورزشگاه دال‌آرا به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی یک - یک خاتمه یافت.
در این بازی ابتدا این تیم میزبان بود که به گل رسید.
این گل در ثانیه ۳۳ توسط نیکلا سانسونه برای بولونیا به ثمر رسید.
گل میلان هم در دقیقه ۴۰ توسط تومازو پوبگا رقم خورد.
این هشتمین تساوی فصل و پانزدهمین بازی بدون پیروزی روسونری در این فصل سری A بود، یعنی دقیقاً نیمی از بازی‌های مدافع عنوان قهرمانی.
با این نتیجه اگرچه یک امتیاز دیگر به امتیازات میلان اضافه و این تیم ۵۳ امتیازی شد، اما شاگردان استفانو پیولی فرصت سبقت گرفتن از رم و صعود به رده سوم جدول را از دست دادند.
در ادامه بازی‌های هفته سی‌ام سری A، از ساعت ۱۹:۳۰ امروز ناپولی صدرنشین میزبان هلاس ورونا خواهد بود و از ساعت ۲۲:۱۵ اینتر از مونتزا پذیرایی خواهد کرد.