خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنازه 2 کوله بر کردستانی بعد از 9 روز پیدا شد- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 26 فروردین 1402 - 14:15
فرماندار شهرستان بانه از پیدا شدن جنازه دو کوله بر غرق شده در سد عباس آباد این شهرستان خبر داد.
بانه،جنازه،سد،تلاش،روز،خدري،سقز،اجساد

کمال خدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بانه از پیدا شدن جنازه دو کوله‌بر غرق‌شده در سد عباس‌آباد این شهرستان خبر داد.
وی افزود: صبح امروز با تلاش و همکاری نیروهای آتش‌نشانی و هلال‌احمر شهرهای بانه، سقز، مریوان، بوکان و سنندج و همچنین کمیته افرود سقز جنازه 2 جوان کولبر سقزی به نام‌های «افشین فلاحی 22 ساله و مهدی رحمتی 23 ساله» در سد عباس‌آباد بانه بعد از 9 روز پیدا شد.
فرماندار شهرستان بانه گفت: جنازه این دو فرد هم‌اکنون در حال انتقال به سردخانه بیمارستان است.
وی در پاسخ به این سئوال که علت فوت و غرق‌شدگی این افراد چه بود؟
توضیح داد: تا زمان نتیجه کالبدشکافی نمی‌توان در این‌باره هیچ اظهارنظری کرد.
خدری بیان کرد: هم‌اکنون جنازه این دو فرد به بیمارستان صلاح‌الوین ایوبی بانه منتقل شده و تلاش برای یافتن علت اصلی این ماجرا در حال پیگیری و انجام است.
رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بانه نیز به جزئیاتی از این ماجرا پرداخت و اظهار داشت: 17 فروردین ماه جاری طی تماس مردمی با سامانه 125 مبنی بر غرق شدن دو نفر در سد عباس‌آباد، بلافاصله گروه غواص و امداد و نجات آتش‌نشانی به محل اعزام شد.
ابراهیم حیدری افزود: با ورود نیروهای آتش‌نشانی تا ساعت 18:00 روز نخست هیچ گونه جسدی مبنی بر تایید این اتفاق پیدا نشد و با تاریک شدن هوا عملیات جستجو برای یافتن اجساد به فردا موکول شد و در طول این چند روز اخیر هم تلاش پیدا کردن اجساد این افراد توسط غواصانی از شهرستان‌های سطح استان ادامه داشت.
انتهای پیام/