خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای استعفای فرماندار بیجار چه بود؟- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 26 فروردین 1402 - 10:15
فرماندار شهرستان بیجار به دلیل انجام انتصابات خارج از عرف ورویه وزارت کشور استعفا داد.
بيجار،فرمانداري،شهرستان،فرماندار،استعفاي،استعفا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیجار، احمدرضا قاسمى فرماندار بیجار از سمت خود استعفا داد.
در متن استعفای فرماندار بیجار آمده است: با عنایت به عدم حمایت از مواضع این فرمانداری در برخی تغییرات مدیریتی سطح شهرستان و انجام انتصابات خارج از عرف و رویه معمول وزارت کشور در مجموعه فرمانداری که نشان از بی‌اعتمادی و لحاظ ننمودن و تضعیف شآن جایگاه نماینده عالی دولت در شهرستان دارد, بدینوسیله ضمن تقدیر و تشکر از ابراز لطف و محبت مردم شریف شهرستان بیجار وهمه عزیزانی که در زمان تصدی مسئولیت، اینجانب را مورد حمایت و یا با انتقادات سازنده زمینه خدمات‌رسانی بهتر به شهروندان عزیز را فراهم نموده‌اند، استعفای خود را از سمت فرمانداری بیجار تقدیم می‌نمایم.
استاندار کردستان نیز در حکمی «مصطفی کاظمی» را به عنوان سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان بیجار منصوب کرد.‌
روابط‌عمومی فرمانداری بیجار این استعفا را تایید کرد.
انتهای پیام/481/