سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئله فلسطین همچنان در اولویت جهان اسلام قرار دارد

مهر | استان‌ها | جمعه، 25 فروردین 1402 - 11:41
بوشهر- بخشدار ویژه خارگ گفت: حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس نشان داد که مسئله فلسطین همچنان در اولویت جهان اسلام قرار دارد.
فلسطين،راهپيمايي،قدس،مسئله

محمدرضا دشتی زاده در حاشیه راهپیمایی روز قدس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امروز مسئله فلسطین و جنایت‌هایی که رژیم صهیونیستی علیه مردم این منطقه انجام می‌دهد چهره واقعی مدعیان حقوق بشر را نشان می‌دهد که آن‌ها چگونه با موضوع حقوق بشر بر اساس استانداردهای دوگانه برخورد می‌کنند.
وی افزود: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس نشان می‌دهد که فلسطین همچنان مسئله اول جهان اسلام است.
بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: مسئله فلسطین تقابل بین جبهه حق و باطل است، از این رو حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس نشان می‌دهد که همچنان آرمان فلسطین برای مردم اهمیت دارد و این موضوع را با جدیت پیگیری می‌کنند.