خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای شاخص های حوزه راه کردستان نیازمند دوهزار میلیارد تومان است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 خرداد 1398 - 13:15
سنندج - مدیرکل سابق راه و شهرسازی کردستان گفت: در حال حاضر کردستان برای رسیدن به شاخص‌های کشوری در حوزه راه‌های روستایی و راه‌های اصلی نیازمند دو هزار میلیارد تومان اعتبار است.
كردستان،كيلومتر،شهرسازي،مديركل،حاضر،كشور

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملکی پیش از ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان، اظهار داشت: طول شبکه راه‌های روستایی در کردستان شش هزار و ۱۰۰ کیلومتر است که در حال حاضر دو هزار و ۹۶۵ کیلومتر آن آسفالت شده است.
وی افزود: ۴۹ درصد از راه‌های روستایی کردستان از راه مناسب بهره می‌برند که این رقم در کشور ۶۶ درصد است و در حال حاضر در این حوزه رتبه آخر کشور را داریم و برای رسیدن به میانگین کشوری ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان کردستان ادامه داد: همچنین هزار و ۸۱۰ کیلومتر شبکه راه اصلی و بزرگراهی در کردستان داریم که تنها ۳۰۵ کیلومتر آن بزرگراهی است که در این حوزه نیز رتبه ۲۷ کشور را داریم.
ملکی یادآور شد: میانگین بهره مندی استان‌های کشور به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۲۱ کیلومتر بزرگراه است که این رقم در کردستان در حال حاضر تنها ۹ کیلومتر است و برای رسیدن به این شاخص نیز نیازمند هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.
وی بیان کرد: بحث دیگری که در این دستگاه اجرایی همواره مورد تاکید قرار گرفته اتمام مجموعه مسکن مهر کردستان است که در حال حاضر از ۳۸ هزار و ۴۲۰ واحد مسکن مهر تنها چهار هزار و ۹۰۰ واحد آن باقیمانده که تلاش می‌شود تا پایان سال بخش اعظم آنها به اتمام برسد و تحویل داده شود.
گفتنی است در پایان این مراسم از زحمات چندین ساله شهرام ملکی مدیرکل سابق راه و شهرسازی کردستان قدردانی و محمدصدیق ثابتی به عنوان مدیرکل جدید راه و شهرسازی استان منصوب شد.