خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اف‌بی‌آی: افشاگر اسناد محرمانه آمریکا دستگیر شد

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 22:56
اف بی آی اعلام کرد که افشاگر اسناد محرمانه آمریکا را دستگیر کرد و همزمان سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) افشای این اسناد را اقدام عمدی مجرمانه خواند.
محرمانه،اسناد،آمريكا،افشاي،آي

به گزارش مشرق، اف بی آی روز پنجشنبه به وقت محلی در بیانیه ای اعلام کرد مظنون افشای اسناد اطلاعاتی بسیار محرمانه در فضای مجازی را دستگیر کرده است و درحال تحقیقات در محل اقامت این فرد است.
در این بیانیه آمده است: اف بی آی یک نفر را دستگیر کرد و به انجام فعالیت های قانونی در اقامتگاه این فرد در نورث داتون واقع در ماساچوست ادامه می دهد.
از آنجایی که این تحقیقات در جریان است، در حال حاضر نمی‌توانیم توضیح بیشتری ارائه کنیم.
ژنرال پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) روز پنجشنبه به وقت محلی در پی اعلام نام افشاگر اسناد محرمانه آمریکا در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران در واشنگتن افزود: افشای اسناد محرمانه آمریکا به صورت آنلاین یک اقدام "عامدانه جنایتکارانه" است.