خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش و پرورش باید اولویت نخست کشور باشد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 21:00
اهواز- نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بر ضرورت تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: آموزش و پرورش باید اولویت نخست کشور باشد.
آموزش،پرورش،خوزستان،كعبي

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عباس کعبی عصر امروز پنجشنبه ضمن دیدار با «مسعود حمیدی نژاد» مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان تاکید کرد: آموزش و پرورش باید اولویت نخست کشور باشد.
وی با عنوان اینکه اقدامات بسیار خوبی در آموزش و پرورش خوزستان صورت گرفت است، ادامه داد: آموزش و پرورش نیازمند تحول بنیادین است و به همین دلیل امکانات کشور باید در اختیار آموزش و پرورش باشد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش باید در کنار هم صورت گیرد، افزود: آموزش بدون تربیت اسلامی راه به جایی نمی‌برد.
آیت الله کعبی با بیان اینکه آموزش و پرورش زیرساخت پرورش نخبگان است، عنوان کرد: رشد دانش و آگاهی در آموزش و پرورش دنبال شود و نباید حافظه محوری اساس آموزش باشد؛ همچنین محتوای درسی باید بازبینی و ارتقا یابد.