سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روز جهانی قدس میراث بزرگ و ماندگار امام خمینی (ره) است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 19:56
گرگان- نماینده ولی فقیه در گلستان ضمن دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز قدس، گفت: روز جهانی قدس میراث بزرگ و ماندگار امام خمینی (ره) است.
گلستان،ظلم،امام،نورمفيدي،غاصب،مظلوم،راهپيمايي،قدس،جمعه،نماين ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان عصر پنج شنبه طی پیامی از مردم گلستان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان در این پیام گفت: روز جهانی قدس از میراث های بزرگ و ماندگار امام خمینی (ره) است.
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی تصریح کرد: امام راحل با آن شناخت کاملی که از جهان و سیاست و دشمنان اسلام داشت از همه امت اسلامی چه کشورهای عربی و چه کشورهای غیرعربی خواستند جمعه آخر ماه مبارک رمضان فریادشان را به عنوان مخالفت با این رژیم غاصب در جهان بلند کنند.
امام جمعه گرگان افزود: پیام حضور همه مسلمانان و آزادگان عالم در این راهپیمایی این است که بشریت به ظلم های اسرائیل غاصب علیه مردم مظلوم و بی گناه فلسطین بیشتر پی خواهد برد.
نورمفیدی در ادامه با اشاره به اینکه همه بشریت و انسان های آزاده عالم باید به شهید و زندانی و آواره کردن مردان و زنان بی گناه واکنش نشان دهند، گفت: از همه مومنین می خواهم قبولی اعمال ماه مبارک رمضان، روزه ها و نمازها و تلاوت قرآن خودشان را با حضور در این میدان جهاد علیه ظلم تکمیل کنند.
وی تصریح کرد: خداوند اگر ببیند بندگانش نسبت به ظلم و یاری رساندن به مظلوم حساس هستند، خشنود خواهد شد و قطعاً اعمال آنها را در این ماه میارک مورد قبولی قرار خواهند داد.
نماینده ولی فقیه در گلستان در پایان گفت: از همه مردم شریف شیعه و سنی استان گلستان دعوت می کنم با حضور گسترده‌تر از گذشته در راهپیمایی روز قدس بر پیمان مستحکم خود با آرمان‌های حق‌طلبانه مردم مظلوم فلسطین تاکید کرده و فریادهای بلند خود را در محکومیت ظلم و جنایت این رژیم غاصب صهیونیستی به گوش جهانیان برسانند.