خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عموزاد پس از کسب مدال طلا: خوشحال کردن مردم بالاترین لذت است

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 16:56
ملی پوش طلایی تیم ملی کشتی آزاد ایران پس از کسب مدال طلای آسیا گفت: خوشحال کردن خانواده و مردم برای من بالاترین لذت است.
مدال،عموزاد،طلا،مرحله،برسم،رحمان،فينال

به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا که به میزبانی آستانه قزاقستان برگزار می‌شود، بعدازظهر امروز پنجشنبه با برگزاری دیدارهای رده بندی و فینال پنج وزن اول پیگیری شد.
در وزن ۶۵ کیلوگرم رحمان عموزاد پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم و در مرحله یک چهارم نهایی با نتیجه ۶ بر صفر سنجر مختار از قزاقستان را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد.
وی در این مرحله با نتیجه ۲ بر ۱ از سد ریوما آنراکیو از ژاپن به پیروزی دست یافت و راهی دیدار فینال شد.
عموزاد در دیدار پایانی به مصاف تولگا تومور اوچیر دارنده مدال برنز جهان از مغولستان رفت و با پیروزی ۳ بر یک برابر این حریف به مدال طلا دست یافت.
رحمان عموزاد بعد از کسب مدال طلا گفت: این مدال لطف خدا و دعای مردم بود و خوشحالم که توانستم دل مردم و خانواده ام را شاد کردم.
این بالاترین لذت برای من است.
وی ادامه داد: هدف من کسب مدال در المپیک است.
خدا را شاکرم که توانستم به مدال طلا برسم.
زمان زیادی برای آماده سازی نداشتم.
کادر فنی من را لایق دانست و توانستم با 20 - 30 روز تمرین به این موفقیت برسم.