خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طغیان رودخانه «گاران» در مریوان+فیلم- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 16:15
در پی بارش های اخیر، رودخانه سد گاران در 20 کیلومتری شهر مریوان طغیان کرد.
آب،گاران،سد،مريوان،منطقه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مریوان، در پی بارش‌های اخیر، رودخانه سد گاران این شهرستان طغیان کرده و حجم آب در این منطقه بالا آمده است.
کامران سهرابی، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کردستان در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به طغیان رودخانه گاران و بالا آمدن سطح آب اظهار داشت: خودِ سد گاران نیز پیش‌تر سرریز کرد، خوشبختانه در پی بارندگی‌های اخیر هیچ‌گونه خسارتی در این منطقه به وجود نیامده است.
سد گاران در 20 کیلومتری شمال شرقی شهر مریوان واقع شده، ارتفاع آن از پی 62 متر، طول تاج 504 متر و عرض تاج آن نیز 8 متر است.
این سد با هدف تامین آب کشاورزی نواحی عمرانی پایاب و قزلچه سو به میزان چهار هزار و 500 هکتار و تامین آب شرب و صنعتی شهرستان مریوان به میزان 20 میلیون متر مکعب، در سال 1392 آبگیری شد.
انتهای پیام/481/ن