خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهاوند در شب قدر میزبان ۲ شهید گمنام دفاع مقدس

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 14:28
همدان-فرمانده سپاه ناحیه نهاوند گفت: شهرستان نهاوند در شب‌ ۲۳ ماه رمضان میزبان پیکر پاک و مطهر دو تن از شهدای گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس است.
نهاوند،ايثار،شهادت،مسجد،شهيد

سرهنگ علی مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مردم مؤمن و ولایت مدار شهرستان نهاوند مفتخرند که شب ۲۳ ماه مبارک رمضان میزبان دو شهید گمنام از دوران دفاع مقدس در برنامه‌ها و مراسمات احیا شب‌های قدر در مصلی نهاوند ساعت ۲۱:۳۰ و مسجد محمدیه ساعت ۲۲ و همچنین نماز مغرب و عشا در مسجد شهرک طالقانی باشند.
وی افزود: حضور بابرکت این شهید بر معنویت مراسم خواهد افزود و باعث معطر شدن فضای مراسمات به عطر ایثار و شهادت شده و قطعاً در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش به سزایی ایفا می‌کند.