خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب تربت‌حیدریه با ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار

مهر | اقتصادی، استان‌ها | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 14:28
تربت حیدریه ـ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه گفت: قرارداد تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب این شهرستان تا پایان فروردین ابلاغ و ادامه ساخت این تصفیه‌خانه با ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار آغاز شد.
حيدريه،فاضلاب،پساب،تربت

علیرضا عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیات احداث تصفیه‌خانه فاضلاب شماره دو شهر تربت حیدریه با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در انتهای سال ۱۳۹۹ متوقف شد که با پیگیری دو ساله، قرارداد تکمیل این واحد فروردین سال‌جاری به پیمانکار واگذار شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه مدت زمان تکمیل و بهره‌برداری آزمایشی این تصفیه‌خانه را ۳۰ ماه پیش‌بینی کرد و افزود: ظرفیت تولید پساب تصفیه‌خانه تربیت حیدریه نیز به ۶۶ لیتر بر ثانیه خواهد رسید.
وی استفاده از ظرفیت پساب تصفیه‌خانه‌های فاضلاب این شهر برای صنایع را بی‌نظیر دانست.
عباسی در ادامه از شناسایی ۱۲۰۰ انشعاب غیر مجاز از دو سال گذشته خبر داد و گفت: در سال گذشته ۵۰۰ انشعاب غیر مجاز در شهرستان شناسایی شده است.