خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راندمان تولید گندم در اردبیل افزایش می‌یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 13:06
اردبیل- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: اصلی ترین سیاست اداره کل غله و خدمات بازرگانی اردبیل تلاش برای افزایش و ارتقای راندمان تولید گندم در مزارع اردبیل است.
بازرگاني،استان،غله،نوبخت،اردبيل،كشاورزان،گندم،كشت

علی نوبخت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اداره کل غله و خدمات بازرگانی در استان به عنوان زیر مجموعه شرکت بازرگانی دولتی ایران یکی از مهم‌ترین و فعال‌ترین دستگاه‌ها و سازمان‌های حوزه اقتصادی کشور و فعال در بازرگانی خارجی و داخلی است که از اهمیت استراتژیکی برخوردار است و به همین خاطر به عنوان یکی از بخش‌های اقتصادی در راستای افزایش تولید گندم برنامه‌های متنوعی را اجرایی می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: در اقتصاد کلان، کنترل تورم به کنترل رشد نقدینگی ارتباط پیدا می‌کند اما آن چیزی که باید در بخش‌ها و زیربخش‌های مختلف در استان‌ها برنامه‌ریزی شود و مقام معظم رهبری هم به آن به حق اشاره کرد، رشد تولید و مهار تورم است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل دو مؤلفه رشد تولید و مهار تورم را وابسته به یکدیگر دانست و گفت: تحقق شعار سال در همه بخش‌های می‌تواند کشور را از وابستگی به واردات برخی کالاهای اساسی بی نیاز کند.
نوبخت خرید تضمینی و جمع‌آوری گندم مازاد بر نیاز کشاورزان را یکی از وظایف این اداره کل دانست و تصریح کرد: تأمین آرد و کالاهای اساسی مورد نیاز استان از دیگر وظایف مهم اداره کل غله و خدمات بازرگانی است.
وی به وجود ۵۵ هزار هکتار اراضی حاصلخیز آبی در استان اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: ۲ هزار کشاورز در قالب ۲۰ هزار هکتار از اراضی آبی اطلاعات خود را در سامانه کشت قراردادی ثبت کرده‌اند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل بیان کرد: هر کشاورزی می‌تواند با مراجعه به سامانه مورد نظر اطلاعات خود را در پهنه زراعی ثبت کرده و در قالب کشت قراردادی با بازرگانی دولتی تفاهم‌نامه امضا کند.
نوبخت گفت: بخشی از ۵۵ هزار هکتار از اراضی آبی به کشت گندم اختصاص یافته و با توجه به اینکه مشوق‌هایی به کشاورزان پرداخت می‌شود و مبلغی از کشاورزان دریافت نشده و در زمان برداشت محصول تسویه انجام می‌شود.