خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغال زایی 2454 هزار نفر در بخش کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری- اخبار چهارمحال و بختیاری - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 11:41
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری: اشتغال تعهد شده بخش کشاورزی استان در سال 1401، دو هزار و 370 نفر بود که اشتغال ایجاد شده در سال گذشته بر اساس سامانه ملی رصد اشتغال، دو هزار و 454 نفر بوده و افزایش داشته است.
كشاورزي،توليدات،تن،استان،زراعي،اشتغال،محصولات

حسین برزگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: در سامانه رصد اشتغال، اطلاعات شاغلان بر اساس خوداشتغالی، اشتغال‌زایی حقیقی و حقوقی، اشتغال دولتی و غیردولتی در بخش‌ کشاورزی ثبت شده است.
وی مطرح کرد: اشتغال تعهد شده بخش کشاورزی استان در سال 1401، دو هزار و 370 نفر بود که اشتغال ایجاد شده در سال گذشته بر اساس سامانه ملی رصد اشتغال، دو هزار و 454 نفر بوده است و این آمار یعنی افزایش خوبی در این بخش صورت گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به تولیدات کشاورزی در سال زراعی 1401، گفت: کل ارزش وزنی تولیدات کشاورزی استان در سال گذشته یک‌ میلیون و 627 هزار تن بود که تولیدات زراعی با 987 هزار تن بیشترین و تولیدات گلخانه‌ای و سبزی و صیفی با 5 هزار تن کمترین بخش تولیدات کشاورزی استان بود.
برزگر مطرح کرد: همچنین در سال گذشته، 235 هزار تن محصولات باغی، 372 هزار تن محصولات دامی، 23 هزار تن محصولات شیلات و آبزیان و 7 هزار تن محصولات قارچ دکمه‌ای تولید شد.
وی بیان داشت: کل ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان در سال گذشته، 231 هزار و 922 میلیارد ریال بود که تولیدات دامی با 82 هزار و 622 میلیارد ریال بیشترین ارزش ریالی و قارچ دکمه‌ای با ارزش ریالی دو هزار و 718 میلیارد ریال کمترین ارزش تولیدات بخش کشاورزی استان را به خود اختصاص دادند.
برزگر در پایان با بیان اینکه 79 هزار نفر تعداد بهره‌برداران بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است، خاطرنشان کرد: در سال زراعی 1401، تولیدات محصولات کشاورزی از جمله زراعی، باغی، شیلات، دام، طیور و غیره نسبت به سال زراعی 1399، افزایش چشم‌گیری داشت.
انتهای پیام/7540/