خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فسخ قرارداد یک بازیکن پس از هُل دادن داورِ زن- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 11:40
یک باشگاه فوتبال در اوکراین قرارداد بازیکن خود را به دنبال هُل دادن یک داور زن در لیگ این کشور فسخ کرد.
داور،باشگاه،اوكراين،بازيكن،بازيكنان،واديم

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فوتبال اوکراین؛ باشگاه فوتبال " ژیتومیر پولسیه" قرارداد وادیم چرواک (مدافع) که در بازی لیگ دسته دوم اوکراین برابر متالورگ یک داور زن را هل داد، فسخ کرد.
دیدار دور اول مرحله دوم لیگ دسته دوم اوکراین بین تیم‌های "پولسیه و متالورگ با برتری 2 بر 1 متالورگ به پایان رسید.
این اتفاق در دقایق پایانی بازی رخ داد که سوفیا ریسون، داور زن مسابقه از اعلام ضربه پنالتی به سود پولیسه پس از افتادن یک بازیکن این تیم در محوطه جریمه حریف خودداری کرد.
سپس بازیکنان پولیسه سعی کردند تصمیم داور را به چالش بکشند، چروک در میان ازدحام بازیکنان به شدت داور را از پشت هُل داد.
این بازیکن سپس در شبکه‌های اجتماعی خود عذرخواهی کرد.
در بیانیه باشگاه ژیتومیر پولیسه آمده است: پس از یک اتفاق ناگوار در دیدار روز یکشنبه برابر متالورگ که در آن وادیم چرواک نقش داشت، مدیران باشگاه به همراه کادر فنی تصمیم به فسخ زودهنگام قرارداد و قطع همکاری با این بازیکن گرفتند.
باشگاه معتقد است؛ چنین رفتاری غیرقابل قبول است، ما هیچ‌گونه تعرض فیزیکی به بازیکنان رقیب و تیم داوری را تحمل نمی‌کنیم و نمی‌پذیریم.
انتهای پیام/