خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

6 گزینه‌ سرمربیگری رُم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 08 خرداد 1398 - 12:53
فوتبال جهان - چند سرمربی ایتالیایی و خارجی گزینه‌های جانشینی کلودیو رانیری در تیم فوتبال رم هستند.
سرمربي،رم،رانيري،ايتاليايي،پيشين،ايتاليا

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال رم در حالی فصل اخیر سری A ایتالیا را در رتبه ششمی به پایان برد که مدیران این باشگاه اکنون به دنبال استخدام سرمربی جدیدی هستند تا جانشین کلودیو رانیری کنند که اواسط فصل اخیر جای اوزه‌بیو دی‌فرانچسکو را گرفت.
بر اساس گزارش سایت ایتالیایی «توتو مرکاتو وب»، جان پی‌یرو گاسپرینی سرمربی آتالانتا، مارکو جامپائولو سرمربی سامپدوریا، روبرتو دزربی سرمربی ساسولو و مائوریتزیو ساری سرمربی چلسی که مورد توجه یوونتوس هم قرار دارد، از گزینه‌های جانشینی رانیری در رم هستند.
نشریه «گاتزتا دلو اسپورت» ایتالیا هم از رافائل بنیتس سرمربی اسپانیایی نیوکاسل و لوران بلان سرمربی پیشین تیم ملی فرانسه و پاری‌سن‌ژرمن به عنوان گزینه‌های خارجی مدیران باشگاه رم یاد کرده است.
پیش از این حتی رسانه‌های ایتالیایی از ژوزه مورینیو، سرمربی پیشین تیم‌های اینتر، رئال مادرید و منچستریونایتد به عنوان یکی از گزینه‌های سرمربیگری رم یاد کرده بودند.
انتهای پیام/