سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محدودیت های ترافیکی روز قدس در کاشان اعلام شد + جزئیات- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 24 فروردین 1402 - 09:41
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان از اعمال محدودیت های ترافیکی روز قدس در کاشان خبر داد.
خيابان،كاشان،ميدان،روز،راهپيمايي،ترافيكي،بهشتي،قدس

سرهنگ ایرج کاکاوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب(ع) اظهار داشت: به مناسبت راهپیمایی یوم‌الله روز قدس محدودیت‌های ترافیکی خیابان‌های سطح شهر کاشان از ساعت هشت صبح روز جمعه 25 فروردین‌ماه اعمال می‌شود.
وی با بیان اینکه راهپیمایی روز قدس یادآور فرمان تاریخی امام راحل در سال 1358 برای حمایت از مردم فلسطین در مقابل رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن است، افزود: از عموم مردم دارالمومنین کاشان درخواست داریم تا با حضور خود شکوه دوباره‌ای خلق کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان در بیان جزئیات محدودیت‌های ترافیکی روز قدس ابراز داشت: تردد از ️چهارراه آیت‌الله کاشانی تا ورودی خیابان سپاه، میدان 12 فروردین تا خیابان بهشتی و ️میدان 14 معصوم تا میدان معلم ممنوع است.
وی گفت: تردد از ️خیابان زیارتی تا خیابان بهشتی، خیابان شاهد تا خیابان بهشتی،️ تقاطع بلوار مطهری تا میدان معلم و ️میدان جهاد تا میدان معلم ممنوع است.
کاکاوند تصریح کرد: شهروندانی که منازل مسکونی آنان در طول مسیر محدودیت‌های ترافیکی است خودرو خود را در سطح معابر پارک نکنند و توقف و تردد در طول مسیرها ممنوع خواهد بود و خودروهایی که در طول مسیر راهپیمایی پارک کرده باشند توسط جرثقیل جابه‌جا خواهند شد.
انتهای پیام/801/