خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایشگاه «بلوط و باروت» در شهر یاسوج افتتاح شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 23 فروردین 1402 - 14:28
یاسوج- نمایشگاه «بلوط و باروت» با محوریت مبارزات عشایر در یاسوج افتتاح شد.
نمايشگاه،استان،اسلامي،تصوير،مهر،هنري،انقلاب،كهگيلويه،بويراحم ...

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه «بلوط و باروت» با موضوع به تصویر کشیدن مبارزات عشایر کهگیلویه و بویراحمد در قالب پوستر با حضور مسئولین و هنرمندان افتتاح شد.
در ابتدای مراسم افتتاحیه این نمایشگاه معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن بزرگداشت شب‌های قدر و تسلیت شهادت امام علی (ع) گفت: یکی از شاخصه‌های شب قدر آمرزش است که در این شب‌ها می‌توان با دعا و مناجات به درگاه الهی به این هدیه بزرگ دست یافت.
سید جواد هاشمی مهر افزود: از دستگاه‌های فرهنگی همچون حوزه هنری، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر و تشکر می‌کنم که در عرصه فرهنگی، بانی ایجاد چنین نمایشگاه شدند تا رخدادهای مهم استان به تصویر کشیده شود.
معاون سیاسی استاندار تصریح کرد: هنر معمولاً زیبایی‌های خلقت را بیان می‌کند که با توجه به همین ویژگی می‌تواند جایگاه ویژه ای را برای فرهنگ‌ها و نگاه‌های مختلف داشته باشد.
وی با اشاره به هفته هنر انقلاب اسلامی بیان کرد: علت نامگذاری این هفته شهادت شهید سید مرتضی آوینی است که با روایت فتح در اذهان ماندگار شده است و امیدواریم بتوانیم هنرمندانی در مسیر این شهید بزرگوار داشته باشیم که بتوانند راه او را ادامه داده و دستاوردهای انقلاب را در قالب‌های هنری بیان کنند.
هاشمی مهر با بیان ظرفیت‌های استان گفت: استان ما دستاوردهای زیادی در طول حیات خود داشته است که در این سالیان دچار فراز و فرودهای زیادی شده که سوژه انتخاب شده می‌تواند برای نسل جدید سوژه‌ای جذاب باشد و پیشرفت‌های این استان را قبل و بعد از انقلاب را به تصویر بکشد.
این نمایشگاه به همت حوزه هنری، سازمان تبلیغات و فرهنگ و ارشاد اسلامی با تلاش هنرمند هم استانی اسماعیل مدبر مقدم برپا شد.