خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شورای راهبردی تحقیقات چرخ‌دنده بخش اجراست

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 23 فروردین 1402 - 12:34
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: شورای راهبردی تحقیقات چرخ دنده بخش اجراست و بخش تحقیقات را مستقیم درگیر می‌کند.
تحقيقات،كشاورزي،راهبردي،شوراي،سازمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، سیدمجتبی خیام‌نکویی، معاون وزیر در سازمان تحقیقات کشاورزی با بیان اینکه شورای راهبردی تحقیقات چرخ دنده بخش اجراست و بخش تحقیقات را مستقیم درگیر می‌کند، گفت: هدف از راه‌اندازی شورای راهبردی تحقیقات، بکارگیری تمام ظرفیت‌های تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور است و باید تصمیمات این شورا در اختیار معاونت‌های تخصصی قرار داده شود.
وی اظهار امیدواری کرد؛ در حوزه‌های مرتبط با معاونت آب و خاک با شناسایی ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها، بهره‌وری و استفاده بهینه از نیروی انسانی، شاهد افزایش عملکرد مؤسسات وابسته باشیم.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خاطرنشان کرد: حضور دانشگاهیان در شورای راهبردی تخصصی بسیار ضروری و مهم است.
وی ابراز امیدواری کرد: تشکیل شورای راهبردی تحقیقات به ریاست وزیر جهاد کشاورزی در آینده نزدیک در دستور کار قرار گیرد و تمام ظرفیت سازمان تات در اختیار وزارت جهاد کشاورزی و بخش اجرایی کشاورزی است.