خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلوپ از خرید جواهر انگلیسی دست کشید

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 23 فروردین 1402 - 12:13
باشگاه لیورپول از خرید ستاره آینده دار فوتبال انگلیس دست کشید.
كلوپ،ليورپول،خبرنگار،مدعي،نوشت

به گزارش مشرق، پل جویس، خبرنگار مشهور انگلیسی شب گذشته مدعی شد که لیورپول دیگر به دنبال «جود بلینگهام» نیست.
ستاره انگلیسی دورتموند که بی‌شک مرد اول نقل و انتقالات تابستان امسال است به شدت مورد توجه لیورپول قرار گرفته بود.
این تیم سعی داشت با هزینه‌ای نزدیک به ۱۰۰ میلیون یورو این بازیکن را دریافت کند ولی به نظر می‌رسد با مشخص شدن قیمت ۱۲۰ میلیون پوندی او ، لیورپول دیگر حاضر به خرید این بازیکن نیست.
فلوریان پلاتن‌برگ، خبرنگار اسکای آلمان نیز این خبر را تایید کرد و مدعی شد که کلوپ نیز در این تصمیم دست داشته است.
این خبرنگار نوشت: کلوپ یقیناً در تصمیمِ انصراف از خرید بلینگهام دست داشته اما تصمیم اصلی را سران باشگاه گرفتند.
پلاتن‌برگ همچنین نوشت که در لیست کلوپ همچنان نام ۴ نفر می‌درخشد.
دکلن رایس از وستهام، مویزس کایسدو از برایتون، نیکولا بارلا از اینترمیلان و رایان گراونبرخ از بایرن مونیخ مورد توجه یورگن کلوپ هستند.