خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجازه تعدی صهیونیست‌ها به معتکفین در مسجد الاقصی را نخواهیم داد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 23 فروردین 1402 - 00:28
در آستانه روز جهانی قدس، مسئول جنبش جهاد اسلامی در سوریه اعلام کرد مقاومت فلسطین به رژیم صهیونیستی اجازه دست‌درازی و تعدی به نمازگزاران و اعتکاف کنندگان در مسجد الاقصی را نخواهد داد.
الاقصي،مسجد،فلسطين،اسلامي،العالم،نخواهد_داد

به گزارش خبرگزاری مهر، «ابو مجاهد اسماعیل» از رهبران جهاد اسلامی فلسطین در سوریه در گفتگو با شبکه تلویزیونی «العالم» اعلام کرد که مقاومت فلسطینی به اشغالگران اجازه نخواهد داد نمازگزاران و معتکفین در مسجد الاقصی را مورد ضرب و شتم قرار دهد، کما اینکه اجازه تغییر نشانه‌های اسلامی در مسجد مبارک الاقصی را نخواهد داد.
این مقام ارشد جنبش فلسطینی در گفتگو با شبکه العالم اظهار داشت: «مردم فلسطین همچنان از تبعات سیاست‌های «دونالد ترامپ» در مسجد الاقصی در رنج به سر می‌برند.»
وی در ادامه افزود: «عرب‌ها، تشکیلات خودگردان و سازمان آزادی‌بخش فلسطین اگر به خطر قریب‌الوقوع تقسیم زمانی و مکانی مسجد الاقصی توجه نکنند، این وضعیت به تحمیل واقعیت سیاسی مورد نظر رژیم صهیونیستی منجر خواهد شد.»
عضو جنبش جهاد اسلامی در سوریه تاکید کرد: «مقاومت فلسطین دستش بر ماشه است و آماده است در راه فلسطین و مسجد مبارک الاقصی بیش از پیش قربانی دهد.»