خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت جوان فلسطینی در کرانه باختری- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 22 فروردین 1402 - 16:45
رسانه ها در کرانه باختری گزارش دادند که نظامیان رژیم اسرائیل یک جوان فلسطینی را به بهانه تلاش برای انجام عملیات هدف تیراندازی خود قرار داده اند.
باختري،كرانه،فلسطيني،عمليات،صهيونيستي،جوان،واقع،2023

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه های عبری امروز سه‌شنبه از وقوع یک حادثه امنیتی در شهرک «کریات اربع» واقع در اراضی نزدیک به الخلیل واقع در کرانه باختری خبر دادند.
بنا به اظهارت منابع مذکور، نظامیان رژیم صهیونیستی به بهانه این‌که یک جوان فلسطینی قصد انجام عملیات شهادت‌طلبانه ضد صهیونیستی دارد به سمت او تیراندازی کردند، گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که جوان فلسطینی در این عملیات زخمی شده است.
یورش وحشیانه صهیونیست‌ها به نمازگزاران و معتکفین مسجدالاقصی، هتک حرمت و بازداشت حدود 500 نفر از آن‌ها، تأثیر گسترده‌ای بر افکار عمومی در بین فلسطینیان و کرانه باختری برجای گذاشت و همین مسئله باعث شده است تنش و عملیات تلافی‌جویانه در کرانه باختری افزایش یابد.
اقدامات خصمانه صهیونیست‌‌ها، از همان ساعات اولیه موجی از اعتراضات و واکنش همه گروه‌های فلسطینی در غزه و کرانه باختری را در پی داشت.
به‌طوری که پنج شنبه 6 آوریل 2023 (17 فروردین 1402) گروه‌های مقاومت فلسطینی نزدیک به 100 راکت کوتاه برد از نوع کاتیوشا از جنوب لبنان به مناطقی در شمال فلسطین اشغالی شلیک کردند.
انتهای پیام/