خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه ریزی برای ایجاد دهکده سلامت سالمندان در استان مرکزی + فیلم- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 22 فروردین 1402 - 16:44
سرپرست بهزیستی استان مرکزی با اشاره به برنامه ریزی برای ایجاد دهکده سلامت سالمندان در استان از شناسایی و ساماندهی 170 هزار سالمند در این استان خبر داد.
بهزيستي،استان،سالمندان،مراكز،سالمند،شبانه،روزي،درماني،مركزي

محمود حسین‌آبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به وضعیت جامعه سالمندان استان مرکزی اظهار داشت: طبق آخرین سرشماری 170 هزار سالمند در استان مرکزی شناسایی شده به طوری که این استان سومین استان پیر و سالمند کشور به شمار می‌رود.
وی افزود: بهزیستی در راستای ارائه خدمات تخصصی به این سالمندان اقداماتی از جمله راه اندازی مراکز خدمات شبانه روزی داشته به طوری که 7 مرکز شبانه روزی به صورت تخصصی مسائل عمومی مربوط به سالمندان را، از تغذیه گرفته تا درمان تا خدمات فیزیوتراپی کاردرمانی آب درمانی ارائه می‌دهند.
حسین‌آبادی تصریح کرد: سازمان بهزیستی رویکرد توسعه مراکز روزانه حین خدمتی که در طول روز حمایت‌های خود را انجام می‌دهد، تغذیه، بهداشت، درمان، مراقبت های ویژه حتی آموزش به خانواده ها برای اقامت سالمند در کانون گرم خانواده برای حفظ کرامت و عزت نفس سالمندان انجام می گیرد.
سرپرست بهزیستی استان مرکزی ادامه داد: 254 سالمند در مراکز شبانه روزی استان اقامت دارند که خدمات ویژه درمان، تغذیه ویژه،کاردرمانی، گفتاردرمانی، معاینات بینایی همچنین مراقبت‌های خاص بهداشتی درمانی و فیزیوتراپ را دریافت می‌کنند.
حسین آبادی افزود: درحال حاضر به سمت و سوی دهکده سلامت می‌رویم که همه امکانات رفاهی و بهداشتی درمانی و تخصصی را در این مجتمع‌ها پیش‌بینی می‌کنیم.
وی اضافه کرد: نگهداری سالمندان در مراکز روزانه بستر حضور آنها در خانواده و کنار فرزندان را فراهم می‌کند البته برخی سالمندان به دلیل نیازهای خاص تغذیه‌ای و درمانی که دارند باید در مراکز شبانه روزی نگهداری شوند و از خدمات توانبخشی، کاردرمانی و مشاوره بهره‌مند شوند.
سرپرست بهزیستی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ساختار بهزیستی مردمی است، درحقیقت خیران شریک و همراه اجتماعی بهزیستی هستند زیرا نیازهای سازمان بهزیستی با یارانه‌های دولتی تامین نمی شود وکمک‌های خیران و مراکز نیکوکاری در ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف بهزیستی تاثیرگذار است.
انتهای پیام/711/