سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

775 حامی نیکوکار در طرح اکرام ایتام در گلستان مشارکت کردند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 خرداد 1398 - 12:11
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: 775 حامی نیکوکار در ماه مبارک رمضان سال جاری حمایت معنوی یک‌هزار و 82 فرزند یتیم و محسنین را برعهده گرفتند.
گلستان،استان،محسنين،حاميان،امداد،كميته،حمايت،ايتام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، اسکندر اسکندری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح اکرام ایتام اظهارداشت: 775 حامی نیکوکار در ماه مبارک رمضان سال جاری حمایت معنوی 1082 فرزند یتیم و محسنین را بر عهده گرفتند.
وی با توجه به استقرار 117 پایگاه طرح اکرام ایتام در مراسم شب‌های قدر مصلاها و مساجد استان گلستان، یادآور شد: در سال جاری با جذب حامیان جدید، 17 هزار و 295 حامی از 4700 یتیم و 3400 فرزند محسنین حمایت می‌کنند.
اسکندری خاطرنشان کرد: سال گذشته حامیان و خیران نیکوکار فرزندان ایتام و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان، 14 میلیارد و 200 میلیون تومان به فرزندان معنوی خود کمک کردند.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان افزود: این نهاد در ماه رمضان امسال تاکنون هشت هزار سبد غذایی به ارزش یک میلیارد و 130 میلیون تومان بین مددجویان نیازمند توزیع کرده است.
اسکندری عنوان کرد: تاکنون در ماه ضیافت الهی، توزیع 59 هزار پرس غذای گرم و اطعام افطاری بین مددجویان گلستانی به ارزش 745 میلیون تومان انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه 8100 فرزند یتیم و محسنین گلستانی، دارای حامی هستند گفت: با توجه به پایین بودن میانگین سرانه واریزی حامیان گلستانی از میانگین کشوری، ضرورت جذب حامیان بیشتر برای بالا بردن میانگین سرانه احساس می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: کمیته امداد استان گلستان دارای 134 هزار نفر مددجوی تحت حمایت این نهاد است.
انتهای پیام/ ز