خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور بیش از ۲ هزار مجوز صنایع‌دستی در کردستان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 فروردین 1402 - 20:06
سنندج- سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از صدور ۲ هزار و ٣٣٤ مجوز صنایع‌دستی طی سال ۱۴۰۱ در استان خبر داد.
كردستان،توليد،مهرزاد،استان،كارگاهي،فقره

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، منصور مهرزاد اظهار داشت: در سال گذشته مجوز ۲ هزار و ۳۳۴ صنایع دستی در استان صادر شد که از این تعداد، ۲ هزار و ١٠٣ فقره پروانه تولید انفرادی، ٥٦ مورد مربوط به پروانه تولید کارگاهی، ١٧١ فقره کارت شناسایی و چهار مورد جواز تأسیس کارگاهی بوده است.
وی افزود: این مجوزها برای صنعت‌گران فعال در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال‌گری، نازک‌کاری، البسه محلی، تولیدات چرم، جاجیم‌بافی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، شال‌بافی، قلم‌زنی و… صادر شده است.
مهرزاد خاطرنشان کرد: در مدت زمان یاد شده ۲ هزار و ٢١٠ نفر نیز از آموزش رشته‌های مختلف صنایع‌دستی در سطح روستاها و شهرهای کردستان بهره‌مند شده‌اند.
وی افزود: این اداره‌کل به منظور ارتقای شاخص‌های هنری در تولید صنایع‌دستی بومی و سنتی نیز دو دوره آموزشی برای ٨٠٠ نفر از شاغلان این حوزه در استان برگزار کرده است.
سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: مهارت‌آموزی و توانمندسازی افراد و ترویج و توسعه صنایع‌دستی بومی از مهمترین اهداف برگزاری این دوره‌های آموزشی در کردستان است.
مهرزاد بیان کرد: امیدواریم با شناسایی، رفع مشکلات و پاسخ به مطالبات هنرمندان و صنعت‌گران، شاهد روند روبه‌رشد تولید و عرضه محصولات صنایع‌دستی در استان باشیم.