خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲هزار میلیارد ریال اعتبارات تبصره ۱۶ در کردستان پرداخت شده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 فروردین 1402 - 14:42
سنندج - مدیرکل امور اقتصادی استانداری کردستان گفت: تاکنون ۲هزار و ۱۷۶ میلیارد ریال اعتبارات تبصره ۱۶ برای ۳ هزار و ۷۰۶ طرح پرداخت شده است و این روند ادامه دارد.
پرداخت،اعتبارات،عامل،تبصره،تسهيلات،فرهنگ

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال حسینی روز دوشنبه در شورای اشتغال استان در سنندج اظهار کرد: به محض اینکه اعتبارات مشاغل خانگی سال ۱۴۰۲ ابلاغ شود مانده اعتبارات سال گذشته حذف می‌شود لذا باید بانک‌های عامل در این خصوص تلاش ویژه ای برای پرداخت به متقاضیان داشته باشند.
وی افزود: با توجه به اینکه ابلاغیه تبصره ۱۶ به بانک‌ها در بهمن ماه انجام شده شاهد پرداخت تسهیلات توسط برخی بانک‌های عامل هستیم.
حسینی تصریح کرد: انتظار می‌رود که بانک‌های عامل در مکاتبات انجام شده تسریع داشته باشند.
وی اعلام کرد: تاکنون ۲ هزار و ۱۷۶ میلیارد ریال اعتبارات تبصره ۱۶ برای ۳ هزار و ۷۰۶ طرح پرداخت شده است و این روند ادامه دارد.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری کردستان اعلام کرد: اعتبارات سربازان ماهر منقضی خدمت در قالب تسهیلات تبصره ۱۶ پرداخت می‌شود.
روخنده معاون مالی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در این جلسه از عدم همکاری بانک‌های عامل برای پرداخت تسهیلات به اصحاب فرهنگ و هنر گلایه کرد.
وی افزود: انتظار داریم که بانک‌های عاملی که سهمیه حوزه فرهنگ و هنر دارند نسبت به پرداخت این عرصه اقدام کنند.