خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیان دستاوردهای دولت به مردم بر عهده روابط عمومی دستگاه‌ها است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 فروردین 1402 - 20:56
بجنورد- استاندار خراسان شمالی با اشاره به جایگاه ویژه روابط عمومی در دستگاه‌های اجرایی، گفت: بیان دستاوردهای نظام و دولت به مردم بر عهده روابط عمومی دستگاه‌ها است.
روابط،عمومي،خراسان،شمالي،مؤثر،استاندار

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین نژاد عصر یک شنبه در دیدار روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: نقش روابط عمومی در تحقق اهداف سازمانی بسیار پررنگ است.
استاندار خراسان شمالی ادامه داد: کلید واژه تحول که در اولین سخنرانی مهم رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر بیان شد باید چراغ راه خانواده بزرگ روابط عمومی قرار بگیرد.
وی در ادامه خواستار تحول در کارکرد اطلاع رسانی و رویکرد روابط عمومی‌ها و حضور مؤثر و تأثیرگذار در بحران‌ها و حل معضلات اجتماعی شد.
حسین نژاد با اشاره به نقش و جایگاه روابط عمومی گفت: روابط عمومی هوشمند می‌بایست در مدیران تأثیر بگذارند و بتواند مجموعه خویش را اداره کنند.
استاندار خراسان شمالی به اطلاع رسانی مطلوب و مؤثر خدمات نظام و دولت به مردم اشاره داشت و گفت: توجه به ارتقا دانش روابط عمومی‌ها و تحرک بخشی به سازمان‌ها و جامعه باید مورد تاکید این حوزه باشد.