خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

6 میلیون هکتار از اراضی کشور در سال جاری زراعی زیرکشت گندم رفت- اخبار کشاورزی - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 20 فروردین 1402 - 14:46
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: امسال 5 میلیون و 904 هزار هکتار از اراضی کشورمان، زیر کشت گندم دیم و گندم آبی رفته است.
گندم،كشور،توليد،كشت،تأمين،خريد،افزايش،خودكفايي،زراعي

به گزارش خبرگزاری تسنیم سید سعید راد مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه جهت‌گیری و هدف‌گذاری برنامه‌های‌مان در سال 1402، حرکت در مسیر به حداقل رساندن وابستگی به واردات و تحقق خودکفایی در زمینه تولید گندم است، گفت: رشد تولید و خرید گندم از محل منابع داخلی که به عنوان اصلی‌ترین کالای اساسی کشور، بالاترین سهم و بیشترین نقش را در سفره خانواده‌ها دارد، در اولویّت اقدامات خود قرار داده‌ایم.
وی با تأکید بر اینکه محوریت برنامه‌ریزی‌های‌مان در سال جاری زراعی، تولید و خرید گندم مورد نیاز برای تأمین آرد و تهیه نان سفره 85 میلیون ایرانی در داخل کشور است، افزود: بر این اساس، امسال 5 میلیون و 904 هزار هکتار از اراضی کشورمان، زیر کشت گندم دیم و گندم آبی رفته است.
وی با اشاره به اینکه افزایش تولید گندم، علاوه بر کمک به خودکفایی در زمینه تأمین این محصول راهبردی، باعث افزایش درآمد کشاورزان عزیز شده و به معیشت این عزیزان کمک می‌کند، اظهار کرد: در سال جاری زراعی، الگوی کشت قراردادی را با هدف افزایش تولید در دستور کار قرار داده‌ایم و در بیش از یک و نیم میلیون هکتار از اراضی کشور، نسبت به کشت گندم به صورت قراردادی اقدام شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه برای تأمین و تکمیل ذخایر استراتژیک گندم کشور، علاوه بر خرید این محصول راهبردی از کشاورزان، نسبت به ورود آن به کشور نیز اقدام می‌کنیم، خاطرنشان کرد: به این منظور، نخستین محموله بزرگ گندم خارجی به وزن 64 هزار تن، هفته گذشته از طریق بندر شهید رجایی استان هرمزگان وارد کشور شده است.
انتهای پیام/