خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۱ فقره تخلف مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در دشتی ثبت شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 فروردین 1402 - 11:28
بوشهر- رئیس دامپزشکی شهرستان دشتی گفت: ۴۱ فقره تخلف مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در دشتی ثبت شد.
عرضه،دامي،نظارتي،ادارات،خام،بهداشتي

احمد ایزدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال جاری با همکاری فرمانداری، جهاد کشاورزی، بهداشت و درمان، تعزیرات حکومتی، صمت و اصناف و نیرو انتظامی تعداد ۱۸ فقره گشت مشترک نظارتی بر مراکز عرضه فرآورده خام دامی در سطح شهرستان انجام شده است.
وی افزود: انجام گشت‌های مشترک از جمله عملیات‌های نظارتی - بهداشتی بسیار مهم و مؤثر است که برگزاری آن با سایر ادارات مرتبط می‌تواند بر مؤثر بودن روند نظارت‌ها تأثیر چشمگیری داشته و ادارات با انجام وظایف تخصصی خود به پوشش تکمیلی نظارت‌ها کمک می‌کنند.
ایزدی ادامه داد: در شهرستان دشتی هماهنگی بسیار خوبی بین ادارات نظارتی وجود داشته و با برنامه ریزی انجام شده در سال ۱۴۰۲ نیز چنین گشت‌هایی به صورت منظم انجام می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: شهرستان دشتی دارای بیش از ۱۰۰ مرکز عرضه فرآورده خام دامی است که در سال ۱۴۰۱ بیش از سه هزار بازدید از مراکز عرضه صورت پذیرفته و ۴۱ فقره موارد تخلف بهداشتی به مراجع قضائی معرفی شده است.
وی بیان کرد: از شهروندان درخواست می‌شود که فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را صرفاً از مراکز مجاز عرضه تهیه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موارد را به دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.