خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره‌برداری از 30 پروژه آبفا در اصفهان با اعتباری بیش از 1200 میلیارد

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 20:03
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: در دهه فجر 30 پروژه در بخش آب و فاضلاب با اعتباری بالغ بر 1275 میلیارد و 400 میلیون ریال در سطح استان اصفهان افتتاح می‌شود.
فاضلاب،آب،شبكه،بهره،اصفهان،شركت،استان،كيلومتر،شهر،اجراي،مبار ...

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: در دهه فجر 30 پروژه در بخش آب و فاضلاب با اعتباری بالغ بر 1275 میلیارد و 400 میلیون ریال در سطح استان اصفهان افتتاح می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، هاشم امینی با بیان این که در دهه فجر سال جاری 22 پروژه در بخش آب به بهره برداری می‌رسد اعلام کرد: در دهه فجر 97، بهره برداری ازخط آبرسانی به گلشهر، افتتاح خط دوم آبرسانی به تودشک، بهره برداری از خط انتقال آب به دولت‌آباد و شاپور آباد، آبرسانی به شهرک صنعتی نایین، افتتاح خط انتقال آب به برف انبار و نیز بهره برداری از مخزن 2 هزار مترمکعبی این شهرستان از جمله پروژه‌هایی است که دردهه فجر به بهره برداری می‌رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان افزود: بهره برداری از 258 کیلومتر شبکه آب در سطح استان، حفر و تجهیز چاه و بهره برداری از خط انتقال آب چاه در زواره، اصلاح شبکه آب و انشعابات اردستان، بهره برداری از سیستم تله متری شبکه آب، مخازن و ایستگاه‌های پمپاژ در خمینی شهر، اصلاح شبکه و انشعابات آب در مهاباد، تجهیز ایستگاه پمپاژکمکی آب اردستان، بهره برداری از سیستم تله متری تاسیسات آب پیربکران، افتتاح دو حلقه چاه در شهر ابریشم وبهره برادری از ایستگاه پمپاژ گلدیس شاهین شهر از دیگر پروژه‌ها قابل افتتاح در بخش آب است.
وی اعلام کرد: بهره برداری از مخزن 2 هزار مترمکعبی نیک آباد، افتتاح خط انتقال و برگشت مخزن 20 هزار مترمکعبی شاهین شهر، بهره برداری از مخزن 5 هزار مترمکعبی خمینی شهر، مخزن 2 هزار متر مکعبی منطقه 6 اصفهان، ایستگاه پمپاژ آب منطقه 6 اصفهان و حفر و تجهیز چاه آب درخمینی شهر از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که در دهه فجر در استان اصفهان به بهره برداری می‌رسد.
امینی به مهم‌ترین پروژه‌هایی که در دهه فجر در بخش فاضلاب افتتاح می‌شوند پرداخت و اظهار داشت: بهره برداری از 368 کیلومتر شبکه فاضلاب در سطح استان بطور متوسط هر روز یک کیلومتر، بهره برداری از فاز اول شبکه فاضلاب خوانسار و نیز افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب این شهر، بهره برداری از پکیچ تصفیه فاضلاب مسکن مهر فریدونشهر، افتتاح ایستگاه پمپاژ و خط انتقال فاضلاب مبارکه، بهره برداری از ایستگاه پمپاژ و شبکه فاضلاب کرکوند، بهره برداری از شبکه فاضلاب سطح شهر و محله قلعه سمیرم از مهم‌ترین پروژ ه ها در بخش فاضلاب است که در دهه فجر افتتاح می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اعلام کرد: بهره برداری از شبکه فاضلاب مینادشت و اشترجان، شبکه فاضلاب خیابان خندق فلاورجان، فاز دوم شبکه فاضلاب شهرک آبشار سمیرم از دیگر پروژه‌ها بخش فاضلاب است که به بهره برداری می‌رسد.
امینی در ادامه به مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام شرکت آب و فاضلاب اشاره کرد و بیان داشت: آبرسانی به شهرستان دهاقان به طول 47 کیلومتر با حجم ریالی 265 میلیارد ریال می‌باشد که تا پایان مهر ماه به پیشرفت فیزیکی 70 درصدی رسیده است.
وی با اشاره اجرای تأسیسات فاضلاب شهر تیران با سرمایه‌گذاری شرکت سازه گستر منفرد گفت: در حال حاضر تأسیسات فاضلاب شهر تیران با سرمایه‌گذاری 564 میلیارد ریال شرکت سازه گستر منفرد اجرایی شده است که تاکنون به پیشرفت فیزیکی 50 درصدی رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اجرای تأسیسات فاضلاب درچه با مشارکت مردمی از طریق تبصره 3 به طول 70 کیلومتررا از دیگر پروژه‌های در دست اقدام خواند و اظهار داشت: سرعت اجرای شبکه فاضلاب جمع‌آوری فاضلاب با مشارکت مردمی تبصره 3، در سطح استان 6 برابر میانگین 20 سال گذشته بوده است.
امینی با اشاره به اجرای تاسیسات فاضلاب در شهرهای مبارکه و لنجان که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت عنوان کرد: سرعت اجرای تاسیسات فاضلاب در شهرهای مبارکه، کرکوند، زیباشهر، دیزیچه، زرین شهر، چمگردان، زاینده رود، سده و لنجان و ورنامخواست با مشارکت و سرمایه‌گذاری شرکت فولاد مبارکه 14 برابر میانگین 25 سال گذشته بوده است.
وی افزود: از سال 68 تا 92 حدود 165 کیلومتر شبکه فاضلاب در شهرهای مبارکه، کرکوند، زیباشهر، دیزیچه، زرین شهر، چمگردان، زاینده رود، سده و لنجان و ورنامخواست اجرا شد در حالیکه از سال 92 تا کنون بیش از 570 کیلومتر شبکه فاضلاب در این شهرها اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان با بیان اینکه هم اکنون اجرای تاسیسات فاضلاب در شهرهای مبارکه، کرکوند، زیباشهر، دیزیچه، زرین شهر، چمگردان، زاینده رود، سده و لنجان و ورنامخواست به پیشرفت فیزیکی 89 درصدی رسیده است اعلام کرد: مطابق با انعقاد قرارداد بیع متقابل با مبلغ 2520 میلیارد ریال میان شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان و شرکت فولاد مبارکه در راستای اجرای شبکه فاضلاب در مقابل تخصیص پساب مقرر گردید 640 کیلومتر شبکه فاضلاب در این شهرها اجرا شود که تا کنون 570 کیلومتر از این رقم عملیاتی شده است.
امینی عنوان کرد: استفاده از توان بخش خصوصی در اجرای تاسیسات فاضلاب در شهرستان‌های مبارکه و لنجان منجر شد به طور میانگین در هر سال بیش از 98 کیلومتر شبکه فاضلاب در این شهرها اجرا شود در حالیکه قبل از انعقاد این قرار داد میانگین اجراءشبکه فاضلاب در این شهرها حدود 7 کیلومتر بوده است.
وی به احداث ایستگاه‌های پمپاژ و خطوط انتقال فاضلاب و پساپ در شهرستان مبارکه پرداخت و خاطرنشان ساخت: هم اکنون 9 ایستگاه پمپاژ فاضلاب و 2 ایستگاه پمپاژ پساب در شهرستان مبارکه به منظور انتقال 260 لیتر در ثانیه پساب به شرکت فولادمبارکه در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان استان اصفهان گفت: 2 ایستگاه پمپاژ محله وینیچه و ایستگاه پمپاژ محله‌های حسن آباد و نکوآباد در شهرهای زیباشهر و دیزیچه برای انتقال پساب به شرکت فولاد مبارکه در حال احداث است.
وی با بیان اینکه از سال 83 تا 93 فقط 27 کیلومتر از شبکه فاضلاب نجف آباد اجرا شد گفت: از سال 83 تا 93، 27 کیلومتر (5 درصد شبکه) اجرا شده بود ولی از 94 تا 96، بیش از 210 کیلومتر یعنی معادل 42 درصد شبکه اجرا شد.
امینی اعلام کرد: بابت اجرای 500 کیلومتر شبکه فاضلاب نجف آباد هزینه‌ای بالغ بر 2.900 میلیارد ریال برآورد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به اجرای تأسیسات فاضلاب شهرهای دستگرد، خورزوق، دولت‌آباد، گرگاب، نجف آباد با سرمایه‌گذاری 1530 میلیارد ریال به روش بیع متقابل گفت: اجرای فاضلاب شهرهای ایمانشهر و توسعه تصفیه‌خانه فاضلاب فولادشهر با سرمایه‌گذاری شرکت ذوب‌آهن اصفهان به مبلغ 2100 میلیارد ریال همچنین اجرای تأسیسات فاضلاب دهق به مبلغ 150 میلیارد ریال از دیگر پروژه‌هایی است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت ونیز احداث تصفیه‌خانه فاضلاب نطنز هم در حال اجرا است.
وی اعلام کرد: هم‌اکنون عملیات بازرسی و بازسازی شبکه فرسوده جمع‌آوری فاضلاب شهر اصفهان با مبلغ 368.729.816 یوان معادل 460 میلیارد تومان از طریق فاینانس خارجی در حال اجرا است.
در نهایت می‌توان گفت سرعت اجرای شبکه فاضلاب با مشارکت بخش خصوصی 14 برابر میانگین بیست و پنج سال گذشته بوده است.
انتهای پیام/الف